Novosti

U Zagrebu otvoren centar za zdravlje i njegu stopala Fit 2 Feet

Fit 2 Feet nova je trgovina u Zagrebu, koja je nastala na temelju već etabliranog salona medicinske pedikure Medi Ped u kojem se više od petnaest godina bave njegom stopala.

Ta jedinstvena trgovina namijenjena je svima koji vode brigu o svojim stopalima, bilo da je riječ o osobama koje već imaju izražene probleme sa stopalima ili onima koje upotrebljavaju određene proizvode za prevenciju nastanka problema.

Čovjek svaki dan napravi od tri tisuće do šesnaest tisuća koraka, a tijekom života prehoda oko sto šezdeset tisuća kilometara, što znači da četiri puta obiđe Zemljinu kuglu. Zato je vrlo bitno stopalima osigurati lagan i zdrav korak.

Trgovina Fit 2 Feet nudi velik izbor visokokvalitetne obuće s posebnim performansama na jednom mjestu; anatomsku, udobnu i dijabetičku obuću, anatomske i deo uloške (više od 50 vrsta), prostor za pregled, 2 D scan stopala i izradu individualnih anatomskih uložaka, odnosno sve što osigurava udoban i lagan hod te usluge medicinske pedikure.

Tijekom petnaest godina naše prakse pokazivala nam se potreba za nekom vrstom nadogradnje naše  usluge, tako da naši korisnici na jednim mjestu mogu nabaviti pravilno odabran proizvod, prije svega obuću ili anatomski uložak, kojim bi olakšali svoje svakodnevne tegobe povezane s hodanjem – istaknuo je Zlatko Tenšak, suvlasnik tvrtke Medi Plus d.o.o. u sklopu koje posluju trgovina Fit 2 Feet i salon Medi Ped.

Trgovina Fit 2 Feet nudi iznimno ugodnu obuću s performansama etabliranih svjetskih kuća poput Aschua, Gantera i Calzmedija.

Osim proizvoda uglednih svjetskih proizvođača medicinske obuće, u trgovini Fit 2 Feet dostupni su i proizvodi vlastite robne marke Mediwalk koji svojom udobnošću i izgledom privlače poklonike medicinski potvrđene obuće.

Svoje bogato iskustvo Zlatko Tenšak stjecao je usavršavanjem u Njemačkoj te se usluga koje pruža salon, kao i prodaja kvalitetnih i provjerenih proizvoda, pružaju prema principima podijatrijske struke.

Također, Tenšak je naglasio kako je iznimno važno brinuti se o vlastitim stopalima, istaknuvši da postoji velik broj proizvoda koji pomažu kod problema sa stopalima, opuštaju i korigiraju ih, smanjuju bol, otklanjaju neodgovarajući pritisak te eliminiraju neugodan miris ili stres kojem je stopalo svakodnevno izloženo.

Udobnost prilikom hodanja velik je trend u Europskoj uniji, ne samo kod osoba treće životne dobi nego i kod mlađih aktivnih ljudi kod kojih prevladava svijest o potrebi nošenja  kvalitetne obuće s najboljim performansama, a sve zbog brige o vlastitim stopalima. 

Mnogi ortopedi, poput dr. sc. Hrvoja Klobučara, člana tima Specijalne bolnice Akromion, te dr. Mate Žugaja, specijalista fizikalne i rehabilitacijske medicine, dali su svoju potporu otvaranju trgovine Fit 2 Feet.

Trgovina Fit 2 Feet nalazi se na adresi Ogrizovićeva 38/40 u Zagrebu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo