Novosti

U Zagrebu otvoren prvi gong centar u Hrvatskoj

U Zagrebu je svoja vrata otvorio prvi gong centar u Hrvatskoj “Prema Vama”, u sklopu kojeg je otvorena prva hrvatska gong škola s tečajevima gonga, te također i trgovina u kojoj će svi zainteresirani moći kupiti raznovrsne gongove.

Uz istaknuto, u Gong centru “Prema Vama” građani će redovito moći uživati u individualnim i grupnim gong kupkama, čija su blagotvorna antistresna djelovanja unazad posljednjih desetak godina izuzetno popularna u svijetu.

U prisustvu brojnih uzvanika i građana, od kojih su se mnogi na otvorenju po prvi puta susreli sa zvukom gonga, svoje osobno iskustvo sa zvukoterapijom podijelila je s okupljenima popularna jazz pjevačica Zdenka Kovačiček. Zdenka se odmah nakon otvorenja okušala u sviranju gongova i najavila da će zbog svog trenutno užurbanog životnog tempa i brojnih poslovnih obveza već vrlo brzo isprobati djelotvornost gong kupki u novootvorenom centru.

Sve informacije o pojedinim tečajevima i gong kupkama zainteresirani mogu pronaći na službenim web stranicama www.premavama.com .

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo