Novosti

U Zagrebu predstavljena Poliklinika Bontech koja brine o vašem sluhu!

U Zagrebu predstavljena Poliklinika Bontech (Ilica 167a, Zagreb) koja nudi široki raspon usluga za zdravlje sluha, jedinstvena takve vrste u Hrvatskoj. Nakon više od 15 godina iskustva na hrvatskom tržištu, Bontech je otvaranjem ove Poliklinike osigurao cjelovitu brigu o slušnom zdravlju velikim brojem specijaliziranih usluga.

Kliniku su predstavili mr.sc. Dubravka Zekić Bouček, dr. med., specijalist otorinolaringologije te Ivo Tvrde, ravnatelj Poliklinike, koji je ovom prilikom izjavio: “Ponosan što danas otvaramo polikliniku koja pacijentima u Hrvatskoj može pružiti napredne tretmane koji uz minimalno invazivne metode, nude veliko olakšanje različitih tegoba. Nažalost problemi sa sluhom mnogo su češći no što se pretpostavlja, no rana dijagnostika omogućava kvalitetnije liječenje, a naš stručni tim brzu uslugu. Vjerujem kako ćemo i u ovom segmentu opravdati povjerenje brojnih korisnika koji su tijekom posljednjih petnaest godina prepoznali da se mogu osloniti na nas”.

Sama Poliklinika za cilj ima podjednako preventivno kao i terapeutsko djelovanje na području zaštite sluha i jedina je koja uz cjelovitu specijalističku audiološku ORL obradu provodi i aktivnu dijagnostiku i terapiju tinitusa (šuma u uhu). ORL pregled s osnovnom audiološkom obradom može svima koji žele provjeriti svoje zdravlje, a pogotovo korisnicima slušnih pomagala, dati brzu informaciju postoji li potreba za terapijom, koju je u Poliklinici Bontech moguće bez odlaganja i realizirati.

U preventivnom segmentu, ova Poliklinika nudi sve vrste zaštite sluha od buke (svih vrsta), zaštita od infekcije vanjskog uha, zaštitu od vode kao i zaštitu djece i odraslih nakon operativnih zahvata.

Pacijentima je omogućeno bez dugotrajnih čekanja, u specijalističkoj ORL ambulanti Poliklinike, realizirati sve vrste dijagnostičkih pregleda i liječenja uha kao i ispitivanje organa sluha u cijelosti (periferni i centralni dio slušnog puta). U Poliklinici se provodi i jedinstvena terapija laserom niskog intenziteta (LLLT low level laser treatment) kojom se otklanjaju simptomi tinitusa (šuma u uhu).

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo