Novosti

Učite, vježbajte i opustite se na Vitafestu

Posjetitelje očekuju savjeti iz prve ruke, besplatna mjerenja, interaktivne radionice i razne aktivnosti za poboljšanje kvalitete života, uz edukativna predavanja.

Prvi sajam zdravlja VITAFEST, koji će se održati od 12. do 14. listopada u zagrebačkom Hypo Centru, na zanimljiv i zabavan način će posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima pomoću kojih mogu poboljšati i očuvati svoje zdravlje.

U tri dana održavanja, VITAFEST će nuditi pregršt aktivnosti za odrasle i djecu, edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka i zanimljive radionice koje posjetiteljima nude mogućnost da saznaju i istraže načine kako poboljšati kvalitetu svog zdravlja, a time i kvalitetu života.

Edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka, doktora i profesionalaca pružit će izvrstan uvid u najnovije tehnologije poboljšavanja kvalitete života i zdravlja. Neka od njih uključuju i predavanje dr. Nikole Milojevića, vlasnika Poliklinike Milojević, pod nazivom “Nekirurška estetska medicina – neviđene mogućnosti“, te predavanje dr. Asima Kurjaka “Kada počinje ljudski život i kada ga moramo zaštititi?“.

Za djecu su također pripremljena razna poučna predavanja i zabavne radionice. Zanimljivi sadržaji obuhvaćaju i predavanje o sigurnosti i zaštiti na internetu te dvije radionice s temom nenasilnog rješavanja sukoba. Najmlađi će moći uživati u Kids corneru gdje će sudjelovati u igrama i druženju s vršnjacima, a za novopečene roditelje organizirana je radionica u kojoj mogu saznati više o masaži beba koja će njima i djetetu omogućiti ugodne trenutke bliskosti.

Na VITAFESTU posjetitelje očekuju i interaktivne radionice zdravog kuhanja. Bit će prezentirani brzi i zdravi recepti koji će posjetiteljima otkriti bogatstvo okusa, raznovrsnih namirnica i jela, ali i dodatno proširiti njihove vidike.

Osim kulinarskih prezentacija, pripremljena su predavanja i prezentacije poznatih sportskih klubova i fitness centara, vrhunskih trenera koji će s posjetiteljima rado podijeliti svoja iskustva i zajednički vježbati. Capoeira, Samba, Extreme workout, Workout 4 Parkour, Zumba – samo su neke od aktivnosti.

Na Vitafestu će biti dostupne brojne radionice aromaterapije, uživanje u masaži Vitaflex tehnikom koja objedinjuje aromaterapiju s masažom i refleksologijom, teisprobavanje iscjeljujuće snage shiatsua.

Korisni savjeti, besplatna mjerenja, treninzi za jačanje tijela i duha – sve to i još više očekuje vas na VITAFESTU.

Detaljne informacije o programu potražite na stranici Vitafest.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo