Novosti

Udruga Joga u svakodnevnom životu proslavila je 35. rođendan

U proslavi je sudjelovao i indijski duhovni učitelj i tvorac sustava Joga u svakodnevnom životu.

U zagrebačkom hotelu Westin obilježeno je 35 godina djelovanja udruge Joga u svakodnevnom životu.

U do kraja ispunjenoj Kristalnoj dvorani održan je prigodni program uz prikazivanje filma, na kojem je u povodu ove značajne obljetnice zabilježena retrospektiva brojnih aktivnosti Udruge u posljednjih 35 godina.

Događaju su prisustvovali gosti iz Hrvatske i inozemstva uključujući indijskog veleposlanika u Hrvatskoj g. Arindam Bagćija i predsjednika Međunarodnog udruženja Joga u svakodnevnom životu Dr. Manfred Stepponata koji je za tu priliku došao iz Austrije.

Ipak glavni događaj večeri bilo je predavanje indijskog duhovnog učitelja Višvaguru Mahamandalešvar Paramhans Sri Swami Mahešvaranande, tvorca sustava Joga u svakodnevnom životu.

On je u nadahnutom govoru istaknuo važnost kvalitetne prehrane i vježbanja u današnjem životu, ali je okupljenima i demonstrirao tehnike kojima mogu utjecati na osobni boljitak. Njegova mudrost i znanje, ali i jednostavnost kojom tumači kako u praksi možete poboljšati svoj život glavni su razlog njegove globalne popularnosti, u što se iz prve ruke uvjerila i zagrebačka publika.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo