Novosti

Udruga SVE za NJU! proslavila četiri godine postojanja!

Udruga SVE za NJU! je proslavila četiri godine postojanja!

Predsjednica udruge Almenka Balenović predstavila je novoosnovanu nagradu VAM, koju udruga SVE za NJU! dodjeljuje u spomen na osnivačicu i prvu predsjednicu udruge gđu. Vesnu Andrijević – Matovac.

Nagrada VAM se dodjeljuje pojedincima koji su u svom osobnom djelovanju doprinijeli borbi protiv raka dojke, te je odlukom komisije za dodjelu nagrade ista pripala posthumno gđici. Vidi Borš. Inga Borš je preuzela nagradu i naglasila kako borba njene sestre nije bila uzaludna, te je Vida kroz svoj blog (“Humor a ne tumor”) pokazala kako se drugačije može gledati na tu bolest.

kPredsjednica udruge Almenka Balenović najavila je otvaranje novog Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka u Osijeku. Centar SVE za nju! – Palia se otvara u suradnji sa dvije lokalne udruge Palia i Mammae. Otvoriti će svoja vrata za sve žene oboljele od raka i njihove obitelji sredinom travnja.

Dopredsjednica udruge Ljiljana Vukota, je predstavila nove knjižice za žene oboljele od raka u njihove obitelji koje je udruga SVE za NJU! napravila zahvaljujući projektu EIDHR, financiranom od strane Europske unije. Knjižice će se dijeliti besplatno putem partnera projekta: Hrvatske komore medicinskih sestara u bolnicama diljem RH.

Za kraj, Udruga SVE za NJU! poziva zagrepčane da im se pridruže u proslavi dana borbe protiv raka dojke: Dana narcisa, 24.03.2012. na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) i u Kaptol centru u Zagrebu.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo