Novosti

Udruge Rina i Šapica vas pozivaju na humanitarni party

Udruge Rina i Šapica pozivaju vas na tulum uz grog Radovana Marčića i glazbeni nastup naših glumaca – s ciljem prikupljanja donacija za naše najbolje četveronožne prijatelje!

Petak 13. – ovaj vam datum zvuči opasno i nepredvidljivo?

Jedan dio vas želi mu se strastveno predati, ali racio nalaže da ostanete doma skriveni za svaki slučaj i pod svaku cijenu. Ovim putem vas pozivamo na jedino sigurno mjesto u gradu gdje ćete se moći sakriti na petak 13. od 18 do 23 sata – na Vidikovac Fuliranja kod Uspinjače u Ilicu 15 (1. kat iznad prodavaonice Kraš), s čijih prozora možete nesmetano špijunirati što se događa u veseloj Tomićevoj ulici. Oni neće vidjeti vas, a vi ćete na najboljem tulumu u gradu uživati, plesati, pjevati, piti i napraviti dobro djelo.

Zima nam je zakucala na vrata i naši mali čupavi prijatelji trebaju pomoć kako bismo im olakšali hlade dane i život u azilu. Udruga Rina i Udruga Šapica već godinama nesebično pomažu napuštenim životinjama i skrbe za njih. Obje udruge ovise isključivo o donacijams ljubitelja životinja i osviještenih tvrtki koje im ustupe hranu ili neki simbolični iznos za pomoć njihovim štićenicima. Ovaj humanitarni party je savršena prilika da se kao pojedinci angažiramo i pomognemo na licu mjesta te uz dobru zabavu prikupimo donacije u potrepštinama, hrani, igračkama ili simboličnom novčanom iznosu koji će biti doniran Šapici I Rini za liječenje napuštenih pasa i mačaka.

U pomoć će priskočiti i najomiljeniji zagrebački gastronom i kuhar Radovan Marčić koji će u 18 sati samo za vas kuhati čarobni grog. Od 19 sati očekuju vas očaravajući glasovi domaćih multitalentiranih glumica i velikih ljubiteljica životinja: Maje Posavec, Ive Visković i Ivane Rushaidat, a potom budite spremni za žestoki provod uz koncert kazališnog benda Chishche Lishche i njihove goste iznenađenja. Maja Posavec, Ivan Đuričić, Hrvoje Kečkeš, Mario Mirković i Luka Petrušić svojim su nastupima osvojili brojnu publiku, a u petak “praše” bez prestanka za naše najdraže čupave prijatelje. Posjetite Vidikovac Fuliranja kod Uspinjače, uživajte u dobroj glazbi, piću i napravite dobro djelo za one koji trebaju vašu pomoć.

Gdje? Vidikovac Fuliranja
kod Uspinjače.
Kada?
Petak 13., od 18 do
23 sata.

Udruge pratite i na Facebooku: Rina, Šapica.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo