Novosti

Udruženje kozmetičara organizira Tjedan ljepote!

Svrha projekta je oživjeti kozmetičku djelatnost u veljači, približili kozmetičke tretmane široj populaciji i otvoriti vrata svojih salona što većem broju klijenata. Projekt se i opet provodi na teritoriju cijele Hrvatske.

Udruženje kozmetičara RH opet pokreće Tjedan ljepote koji traje od 06.02.-12.02.2017. Udruga koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije održava ovu akciju u kojoj sudjeluju renomirani saloni ljepote iz cijele Hrvatske po četvrti puta.

Tjedan ljepote inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona.

Cilj ove akcije je omogućiti što većem broju građana da posjete najbolje kozmetičke salone diljem Hrvatske i isprobaju tretmane po jedinstvenoj cijeni od 100kn dok im je realna cijena višestruko veća.

Projekt služi i kao promocija kulture njege lica i tijela te oživljava kozmetičku scenu u zimskom periodu. Odvija se u više od 50 renomiranih kozmetičkih salona u Hrvatskoj.

Želimo pokazati kako odlazak u salone nije samo privilegija bogatih i slavnih. Nakon tjedna ljepote je i tjedan Valentinova u kojem slavimo ljubav koja je najvažniji dio ljepote. Tako tijekom najljepšeg tjedna svi imaju priliku pokloniti odabrane tretmane najdražima. Na taj način govore sebi samima da imaju dovoljno vremena da opuste tijelo i dušu uz bogatu ponudu Tjedna ljepote, jer tijelo pamti i vraća.

Svoju ponudu iz prethodnih godina, saloni su nadopunili i proširili, ali i zadržali ono što je dobro i prepoznatljivo, svoju dozu humanosti koju su ovaj put usmjerili na UDRUGU DEBRA koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize, rijetke bolesti gdje djeca imaju kožu krhku i ranjivu poput leptirovog krila, pa zato oboljele i nazivamo “djeca leptiri”.

UKRH će 10% iznosa od kotizacija salona donirati ovoj udruzi s ciljem pomoći oboljelima i roditeljima.

Detaljnije informacije o Tjednu ljepote 2017. i humanitarnoj akciji za UDRUGU DEBRA potražite na web stranici

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo