Uključite se večeras u veliku humanitarnu akciju "Hrvatska pomaže" Slavoniji - Ordinacija.hr

Novosti

Uključite se večeras u veliku humanitarnu akciju “Hrvatska pomaže” Slavoniji

Poplave koje su protekli tjedan zadesile istočni dio Hrvatske ostavile su mnoge posljedice. Kako bi oporavak bio što lakši stanovnicima Slavonije, pobrinula se cijela Hrvatska! Večeras će Zagrebom, Rijekom i Splitom odjeknuti glasovi većine hrvatskih glazbenika za srce Slavonije!

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, već od 18h započet će veliki humanitarni koncert u kojem će svoje glazbene snage udružiti Hladno Pivo, Elemental, Severina, Massimo, Colonia, Psihomodo Pop, Neno Belan i Fiumens, Goran Bare i Majke, Silente, Ivan Zak, Vatra, Novi Fosili, Leteći Odred, Mejaši, Begini, Bosutski Bećari, Aerodrom, Aki, Hus i Brkm Adastra, Kandžija i Boa.

Na riječkom Korzu i splitskoj rivi, od 20h također počinju koncerti mnogih domaćih zvijezda, a samo neke od njih su grupa Libar, TBF, Goran Karan, Gibonni, Jelena Rozga, Atomsko sklonište, Gustafi, Let 3, Urban & 4…

Osim samih izvođača, sve prateće službe i osoblje odrekli su se svojih honorara te sav prihod od nastupa i organizacije izravno ide Crvenom križu za stradale u poplavama.

Izravan prijenos na Hrvatskoj Radio Televiziji, osim koncerata u sva tri grada, prenosit će i organizirani Call centar u kojem će mnoga poznata imena iz hrvatskog svijeta glazbe, televizije, filma, sporta i mode pozivati sve građane da okrenu broj Crvenog križa 060 90 11 kako bi na taj način prikupili dovoljno sredstava da se isprave katastrofe biblijskih razmjera koje je načinila ova poplava.

Pozivani su svi sugrađane Hrvatske da se pridruže ovom velikom i srčanom događaju koji će mnogima značiti upravo novi život!

Više o ovom humanitarnom eventu pronađite na službenoj stranici HGU-a: www.hgu.hr

Ordinacija.he

 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo