Novosti

Uklonite tragove starenja uz Neauvia Organic Stimulate filere

Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju.

Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i dugotrajnog je učinka, a sve zahvaljujući dvostrukoj razini djelovanja hijaluronskih filera. Najprije se popravlja čvrstoća kože, zatim se potiče stvaranje novog kolagena.

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto, a bore popunjene. Filer Stimulate aplicira se kanilom, čija je aplikacija je gotovo bezbolna. Efekt je kao nakon face liftinga, samo bez oporavka.

Osnivačica Medicinsko-kozmetičkog centra Murad, dr.med. Haina Pete-Radiković, službena je edukatorica švicarskih organskih filera Neauvia, s 13 godina iskustva u radu s hijaluronskim filerima. Stručnjakinja je u području pravilne njege kože, a svoj pristup temelji na individualnim savjetovanjima s pacijenticama. Upravo je u medicinsko kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton) u tijeku posebna ponuda na Neauvia Organic Stimulate filere: rezervirate li svoj termin tijekom srpnja, očekuje vas 20% popusta na gotovinu i 10% popusta prilikom plaćanja karticama.

Sponzorirani sadržaj

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo