Ulje za njegu kožu cijele godine - Ordinacija.hr

Novosti

Ulje za njegu kožu cijele godine

Foto: Shutterstock

Kako bi naša koža bila uvijek meka, nježna i mirišljava, trebamo se o njoj brinuti kroz cijelu godinu, a upravo ulja tvrtke Quarnero sadrže 100 % čista i prirodna eterična ulja, najbolje kvalitete, a uz to imaju i NATRUE certifikat za organski i prirodan proizvod.

Pogodno na sve tipove kože

O svojoj koži trebamo brinuti kroz cijelu godinu, a upravo to omogućava Opatijska kamelija, ulje za njegu tijela koje je certificirana NATRUE certifikatom, što znači da je organska kozmetika te pogodna i za vegane. Radi se o prvoj hrvatskoj eko certificiranoj kozmetici koja je idealna za svaki tip kože.

Zbog mješavine čistih eteričnih ulja organskog podrijetla te visokokvalitetnog baznog hladno prešanog ulja sezama, brzo se upija, a također i štiti i daje osjećaj glatkoće. Osim toga, na kožu djeluje antioksidativno i umirujuće, a idealno je i za vrijeme zime i ljeta, odnosno štiti kožu i tijekom velikih hladnoća, kao i nakon sunčanja i kupanja.

Prirodni sastojci

Tvrtka Quarnerno insprirana je podnebljem Kvarnera, a proizvodi ulja za njegu tijela, kupke od svijeta soli, kao i ulja za profesionalnu masažu. Njihova priča počinje još davne 1885. godine, u svome pristupu prioritet daje cjelovitom zdravlju, a potom i estetskoj komponenti.

Proizvodi Quarnerno nisu testirani na životinjama te sadrže hladno prešano ekstra djevičansko bazno ulje organskog podrijetla i eko bilje iz biodinamičkog uzgoja i samoniklo bilje. 

Osim toga: 

  • sadrže 100 % čista i prirodna eterična ulja
  • sastojci nisu GMO podrijetla
  • proizvodnja je sukladna najvišim standardima
  • koristi se ambalaža koja je razgradiva i pogodna za recikliranje

Također, proizvodi ne sadrže

  • umjetne boje i mirise
  • parafinska ulja ili slične proizvode kemijske industrije
  • sastojke životinjskog podrijetla
  • kemijske konzervanse

G. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo