Novosti

UNICEF za Valentinovo predstavlja Kuvertu punu ljubavi

UNICEF-ova Kuverta puna ljubavi poseban je način iskazivanja pažnje, koji će razveseliti osobu do koje Vam je najviše stalo, a uz to poslati poruku ljubavi i pomoći djeci u Hrvatskoj i svijetu.

Darivanjem Kuverte pune ljubavi voljenoj osobi, UNICEF će dostaviti odabranu čestitku ili e-čestitku u Vaše ime, a donacijom ćete podržati provedbu programa za najranjiviju djecu. Učinite ovo Valentinovo posebnim i podijelite radost, nadu i ljubav s djecom kojoj treba podrška kako bi rasla zdrava, bezbrižna i sretna. Povodom predstavljanja Kuverte pune ljubavi UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović družila se s djecom koja su kroz crteže, poruke i razgovor podijelila svoja razmišljanja o tome što je sve ljubav, kako se ona može pokazati i kako možemo pomoći drugima kada ljubav dijelimo.

Kuverta puna ljubavi originalan je način darivanja i doniranja! Darujući Kuvertu punu ljubavi, ne samo što usrećujete one do kojih Vam je najviše stalo, već i pomažete djeci diljem Hrvatske i svijeta.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo