Novosti

Upoznajte (super)snažnu zelenu namirnicu za detoks i nutritivnu nadopunu

Jeste li čuli za mladu zelenu pšenicu? Biljku zelenih listova, nježnih izgledom i strukturom, no iznimno snažnih i sadržajnih za naš ogranizam.

Izuzetno bogat nutritivni sastav krasi mladu zelenu pšenicu, superiornu zelenu povrtnicu ili supernamirnicu koja prirodno sadrži više od 100 mikronutrijenata, 16 vitamina, 90 organskih minerala, 18 aminokiselina te nekoliko stotina različitih enzima, prehrambenih vlakana i klorofila. Od davnina je cijenjena radi iznimne nutritivne vrijednosti u svrhu jačanja organizma i nutritivne nadopune, ali i kao snažan detox.

Uz današnji aktivan životni ritam, neizostavno je brinuti se za kvalitetnu prehranu i unos nutritivno bogatih namirnica, što je često jedno s drugim teško uskladiti. Stoga je korisno nadopuniti taj unos nutritivno bogatim preparatima, osobito zimi kad se naš imunitet nerijetko preda najezdi virusa. Prednost treba dati prirodnim nadopunama, supernamirnicama, radi čega je mlada zelena pšenica naša preporuka sezone.

Kako je naša regija iznimno pogodna za njen uzgoj, osobito je cijenjena mlada zelena pšenica hrvatskog podrijetla. Ona ima mogućnost apsorpcije maksimalnog udjela minerala iz tla u kojem raste, radi čega se dodatno ističe list mlade pšenice s mineralno bogatog tla Gorske Hrvatske.

Probajte mladu zelenu pšenicu iz Gorske Hrvatske i osjetite razliku!

Liquid sun mlada zelena pšenica uzgojena je i prerađena po ekološkim metodama, na čistom tlu gorske Hrvatske, na tlu iznimno bogatog mineralnog sastava što ju čini dodatno snažnom. List mlade pšenice za Liquid sun reže se i ubire ručno, u fazi kada je biljka na vrhuncu vegetativnog razvoja i kada je koncentracija vitamina, minerala, proteina i klorofila najveća. Dodatni naglasak u preradi je na obradi po metodologiji sirove hrane, polaganoj dehidraciji na temperaturi do 40 C, kako bi se očuvale sve njene vrijednosti, najbliže onima u svježem stanju. Iako biljka raste iz sjemena žita, list mlade pšenice spada u zelenu povrtnicu s obzirom da se ubire u trenutku kad je stabljika visine cca 15 cm i ne sadrži gluten – što je dokazano laboratorijskim analizama!

Prvo očistite organizam, pa ga kvalitetno nahranite!

Nakupljeni toksini u našem organizmu opterećuju ga usljed čega organizam nerijetko dolazi u disbalans te gomilajući se u njemu oslabljuju i imunitet. Stoga je organizam potrebno prvo detoksicirati i vratiti u prirodnu ravnotežu. Mlada zelena pšenica poznata je kao snažan prirodni detoksikator, no ujedno je superiorna alkalna namirnica čime dovodi organizam u Ph balans, ali ga i radi spomenutog nutritivnog sastava njeguje i hrani te pozitivno djeluje na imunitet.

Liquid sun mlada zelena pšenica dolazi u više oblika, u prahu, kapsulama i kao mlada zelena pšenica u krem medu, za šarolikiju konzumaciju.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo