Novosti

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu, već i kao ljekovite biljke

Foto: Shutterstock

Crni papar umiruje kožu, cimet uklanja celutit, a bosiljak tamne mrlje s lica – saznajte kako!

Crni papar, đumbir, cimet, kumin, bosiljak… ove su samo neke od biljki koje, osim što su odlični začini, čudesno djeluju i u službi ljepote. Jeste li znali da upravo crnim paprom možete umiriti kožu? Đumbir je odličan za obnovu stanica kože, cimet uklanja celulit, a bosiljak miče tamne mrlje s lica.

Osim što daju posebni notu svim jelima, začini ponekad mogu biti i pravi saveznik ljepote, ukoliko znate iskoristiti svu njihovu  moć.

Začini – lijekovito bilje za kožu i lice

Upoznajte začine, ne samo kao dodatke jelu, već i kao ljekovite biljke te proizvode za našu kožu i lice. Ne propustite knjižicu „Začini: Riznica okusa, zdravlja i ljepote“, u kojoj su, do sad malo poznate, prednosti omiljenih, ali i manje poznatih začina predstavljene na krajnje praktičan način. Uz razne tips&triks te recepte otkrit će čitateljima da su začini puno više od dodataka jelu. Saznajte kako se začini mogu koristiti u službi zdravlja, ljepote, u svakodnevnom životu, i dakako neizbježno, i na tanjuru.

Prirodni recepti za sve boljke

Donosimo vam prirodne recepte za gotovo sve boljke, naputke za pripremu kozmetičkih pripravaka te, dakako, neizostavne recepte za slasna jela s idealnom kombinacijom začina.

Ne propustite puno korisnih savjeta, ideja i recepata na čak 112 stranica u knjižici koja će vas zasigurno naučiti nešto novo, a mi smo sigurni da ćete naučeno hrabro i uspješno primijeniti. Svoj primjerak potražite od 20. veljače na kiosku za samo 29,90kn.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo