Uredski partyji i seks: Dvije trećine ne koristi kondome, a "najnestašniji" su oni iz odjela prodaje - Ordinacija.hr

Novosti

Uredski partyji i seks: Dvije trećine ne koristi kondome, a “najnestašniji” su oni iz odjela prodaje

Shutterstock

U odjelu prodaje gdje 1 od 5 ispitanika priznaje sudjelovanje u uredskoj aferi, dok drugo mjesto s 12% pripada zaposlenicima u zdravstvu , a slijede ih zaposlenici transporta i logistike s 9%

LELO je proveo anketu koja otkriva sočne nepodopštine koje bi se mogle dogoditi na ovogodišnjim uredskim božićnim zabavama. Prema globalnoj anketi vodećeg svjetskog brenda u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, 40% ispitanika priznalo je da su se spetljali s kolegom na uredskoj zabavi, od čega se čak 83% njih izjasnilo – da bi to ponovili! 

Više od polovice priznalo da ne koristi kondom!

Rezultati ankete otkrili su nam i profil najvjerojatnijeg nastranog Djedice u uredu. On je muškarac, između 31-40 godina, radi u prodaji te je u dugoj vezi. Prema anketi koja je provedena u 22 države uključujući Sjevernu Ameriku, Australiju, Europu i Južnu Ameriku, šokantnih 63% priznalo je da nisu čak ni upotrijebili kondom, unatoč tomu što se 55% njih izjasnilo da ga inače koristi.
Kada su horoskopski znakovi u pitanju, Djevice su najizgledniji akteri avantura na uredskim zabavama (12.5%), dok je isto najmanje vjerojatno za Jarčeve (5%).

Najnestašniji su oni koji rade u odjelu prodaje gdje 1 od 5 ispitanika priznaje sudjelovanje u uredskoj aferi, dok drugo mjesto s iznenađujućih 12% pripada zaposlenicima u zdravstvu, a slijede ih zaposlenici transporta i logistike s 9%. Više od pola ispitanka (52%) objasnilo je svoju avanturu kao posljedicu privlačnosti prema kolegi koja je postojala otprije, dok 31% njih ne može objasniti kako je do toga došlo – jednostavno se dogodilo!

Seks s nadređenima

Zbrinjavajuće je da čak dvije trećine ispitanika nije koristilo zaštitu, a 97% njih izjavilo je da je jedina negativna posljedica koju su osjetili nelagoda pri dolasku u ured u ponedjeljak ujutro. 

Što se tiče izbora partnera, 18% izjavilo je da se to dogodilo s nadređenim, dok tek 5% priznaje da su se upustili u avanturu s osobljem na zabavi. 
Najmanje iznenađuje podatak da je u čak 78% erotskih uredskih susreta bio uključen alkohol, dok 69% odaje da je druga strana inicirala seks. 

Foto: Shutterstock

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo