Novosti

Urinal – brine o zdravlju vašeg mokraćnog sustava

Za vrijeme ljetnih mjeseci veća je vjerojatnost za učestalijim urinarnim infekcijama i razmnožavanju bakterija u donjem dijelu mokraćnog sustava, bilo da su one uzrokovane dugotrajnijim provođenjem vremena u bazenima, moru ili izbjegavanju odlaska na toalet i zadržavanju mokraće.

Učinkovito rješenje za urinarne probleme, bezbrižno ljeto i godišnji odmor dolazi u obliku Urinal® Aktiv tableta koji kombinacijom visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta europske zlatnice (ljekovite biljke) i vitamina D postiže blagotvoran učinak na mokraćni sustav. Za djecu već od prve godine, trudnice i dojilje preporučujemo Urinal® sirup jer je ukusan, prirodan i učinkovit.

Urinal® Aktiv tablete sadrže kombinaciju visokokoncentriranog ekstrakta američke brusnice (CystiCran®), ekstrakta ljekovite biljke europske zlatnice i vitamina D. U jednoj tableti nalazi se ekstrakt američke brusnice koji odgovara najmanje 423 g ploda brusnice. Ekstrakt europske zlatnice pridonosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava.

Urinal® sirup sadrži 100% prirodnu američku brusnicu uzgojenu u Sjevernoj Americi. Američka brusnica nema podrijetlo genetički modificiranih biljki i sigurna je za svakodnevnu upotrebu. Urinal® sirup rado uzimaju djeca jer je ukusan, a majke ga vole jer je prirodan i učinkovit. Sadrži ekstrakt brusnice NutriCran®. U maksimalnoj dnevnoj dozi (15 ml) visokokoncentriranog sirupa od čistog ekstrakta brusnice NutriCran® nalazi se 37,5 g svježe brusnice. Proizveden je prema GMP-ovim standardima koji jamče stabilnost, kvalitetu i sadržaj aktivnih tvari, a prikladan je za djecu stariju od godinu dana, mlade i odrasle. Siguran je i za trudnice i dojilje!

Preporučena maloprodajna cijena za Urinal® Aktiv tablete je 57,78 kn, a za Urinal® sirup 79,78 kn.

Proizvodi su dostupni u ljekarnama.

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo