Novosti

Uskrsna potraga: Tražite naše pisanice, a mi vas darujemo!

Hvala vam što ste se igrali s nama! Naši su dobitnici: Mario Martić (Gorenje štapni mikser), Jelena Carević (Gorenje set posuđa) i Stipe Šabić (tro kuharica). Želimo vam od srca sretan Uskrs!

Što je Uskrs bez kuhane šunke u kruhu, rotkvica, pince i pisanica?! Kako bismo vas razveselili u povodu ovog najvećeg kršćanskog blagdana, odlučili smo vas pozvati da nam se pridružite u uskrsnoj potrazi za pisanicama!

Sakrili smo pisanice u tekstovima, a na vama je da ih potražite i pošaljete nam linkove! Olakšat ćemo vam muku i došapnuti kako se sve nalaze na kategoriji Zdravi tanjur. Od vas tražimo barem pet linkova i da nam kažete što biste prvo skuhali i poslužili za Uskrs, koristeći ove darove, ako budete odabrani kao dobitnici. Linkove i svoj odgovor šaljite na adresu sadrzaj-ordinacija@vecernji.net. Obavezno navedite svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona).

Odabrane sretnike ćemo darivati korisnim kuhinjskim pomagalima.

1. dar – Gorenje štapni mikser s posudom

 

Štapni mikser

Kapacitet posude za za miješanje iznosi 0,8 decilitara. Mikser osigurava tihi rad, a uključuje turbo gumb i štapni nastavak od nehrđajućeg čelika.

2. dar – Gorenje set inox posuđa

 

Set

Posuđe Gorenje odlikuje posebno Solar-Base dno, koje omogućava ravnomjerno raspoređivanje temperature po cijeloj površini dna. Posljedice toga su maksimalne uštede vremena i energije, jer je hrana pripremljena brže, te uz nižu potrošnju energije.

3. dar – set kuharica Veljka Barbierija

Barbieri

Tko će to točno biti? Saznajte u petak 3. travnja. Potraga počinje – sad!

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo