Novosti

Ususret 8. Dječjem sajmu i 9. Sajmu beba

Budući roditelji mogu saznati sve o proširivanju obitelji, iskoristiti sajamske popuste i prikupiti vrijedne informacije, a postojeći roditelji se mogu upoznati s najnovijom proizvodima i uslugama iz dječjeg svijeta.

8. Dječji sajam

Svake se godine na Dječjem sajmu možete upoznati upoznati s najnovijom proizvodima i uslugama iz dječjeg svijeta, sudjelovati u nizu edukativnih radionica, igraonica, kvizova, kazališnih predstava, plesnih nastupa, nastupa zborova, sportskih prezentacija i nagradnih igara.

Na Dječjem sajmu čeka vas niz predavanja i savjetovališta za roditelje gdje im se pruža prilika za stjecanje novih znanja o zdravom i sigurnom odgoju djece, kao i o mnogim drugim temama vezanima za dobrobit djeteta i obitelji. Ujedno, svaki sajam je prilika za kupnju određenog proizvoda ili usluge po povoljnoj sajamskoj cjeni ili za probu nekog novog, tek pristiglog na naše tržište.

Dječji sajam, osim što je prodajno – izložbeni te zabavno – edukativni, ima i humanitarnu notu. Kroz humanitarne akcije proteklih godina organizatori su pomogli školovanje jednog višeg fizioterapeuta KBC-a Zagreb, akciju “Tu sam” Klinike za dječje bolesti Zagreb, SOS Dječje selo Lekenik, Dječji dom Zagreb, Udrugu za zaštitu obitelji Rijeka, Centar za rehabilitaciju Zagreb, Dom za nezbrinutu djecu v. Terezija od Malog Isusa, Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra..

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje!

Sajam

9. Sajam za bebe

Specijalizirani Sajam za bebe već petu godinu zaredom na jednom mjestu okuplja domaće i strane brandove, čiji su proizvodi i usluge povezani s djecom do treće godine života te trudnicama, majkama i očevima.

Stručna pomoć, kvalitetne i točne informacije te razni oblici edukacije roditelja koje možete pronaći na ovom sajmu pomažu kako bi se uspješno, sa što manje stresa, pripremili za dolazak novog člana obitelji.

Ulza na Sajam za bebe je besplatan za sve posjetitelje a na svakom sajmu roditelje očekuju sajmski popusti i prigodne kupnje.

Radno vrijeme sajma je od 9.30 sati do 19.30 sati.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo