Novosti

Ususret sajmu Dani ljepote

Dani ljepote otvoreni su svima: profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, ali i edukatorima i rekreativcina koji brinu o svojoj kondiciji i zdravlju.

Industrija ljepote neprekidno lansira nove i nove proizvode, a oglasne prostore mnogih časopisa krase vizuali magnetski privlačnih kampanja proizvoda za uljepšavanje.

Posljednji trend “manje je više” tek je jedna od mnoštva zvjezdica na zvjezdanom nebu ideala ljepote koju danas postižemo prihvaćajući savjete i iskustva profesionalaca, a uz primjenu vrhunske i svima dostupne ponude.

Anti-aging industrija žestoko grabi naprijed! Tradicionalne metode uklanjanja znakova starenja razvile su se do minucioznih kozmetičkih postupaka namijenjenih klijenticama mlađima od 25 godina. Kultura življenja u 21. stoljeću dokaz je sljubljivanja zdravlja, rekreacije, njege i ljepote, a industrija ljepote mudro formira taj suvremeni portal, proširuje vidike korisnika i daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Sajam Dani LJEPOTE namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.

Tematsko proširenje rekreacijom i fitnesom ojačat će ulogu sajma i nametnuti novu poruku SNAGE LJEPOTE – BEAUTY POWER.

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

Dani ljepote:

  • mjesto susreta proizvođača, trgovaca, kozmetičara, frizera i stručnjaka iz branše
  • promocija noviteta u kozmetici, aparatima i opremi
  • prezentacije novih trendova u njezi i oblikovanju tijela, šminkanju, frizurama, dizajnu noktiju i dr.
  • brojni seminari, radionice i stručna predavanja
  • fitness i rekreacija – demo vježbe, konvencije, predavanja, sponzori iz industrije sporta
  • međunarodni susreti – “look & learn” seminari i modni – stilistički performansi.

Prošle je godina bila godina uzleta Dana ljepote, a to u brojkama znači: više od 8.000 posjetitelja , više od 130 izlagača i suizlagača , održano više od 30 seminara, predavanja, performansa…

Više o sajmu saznajte na stranici Dani ljepote
e-mail: dani-ljepote@zv.hr
tel.: 6503 533 ILI 6503 421

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo