Novosti

Uz nove Daylong SENSITIVE proizvode uzmite samo najbolje što sunce pruža

Pripremite kožu na vrijeme – zaštitite ju od štetnog utjecaja UV i IC zračenja uz Daylong SENSITIVE gel-fluid (SPF 30) u spreju i gel-kremu (SPF 30) i uživajte u bezbrižnim ljetnim trenucima

Adekvatna zaštita kože ljeti i sprječavanje štetnih utjecaja sunčevih zraka od iznimne je važnosti, a svakodnevnom zaštitom od sunca možemo spriječiti preuranjeno starenje kože.

Daylong SENSITIVE gel-fluid u spreju i gel-krema pružaju učinkovitu zaštitu od sunca za masnu kožu i kožu iznimno osjetljivu na sunce. Pogodna je i za najosjetljiviju kožu sklonu alergijama na sunce.

Formulacija proizvoda nježno i učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zračenja uz jedinstveni i lagani osjećaj, a ne sadrži mirise, masti, emulgatore, konzervanse niti parabene.

Fotostabilni UV filtri omogućuju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja i zaštitu stanica kože sve do DNK.

Daylong SENSITIVE proizvodi dermatološki su ispitani, a njihova formulacija vrlo je vodootporna te pogodna za svakodnevnu primjenu i zaštitu od sunca. Redovitom primjenom učinkovito sprječava oštećenja od sunčevih zraka i pojavu znakova preuranjenog starenja i kod najzahtjevnije kože!

Preporučena maloprodajna cijena za Daylong SENSITIVE gel-kremu je 147,77 kn (100 ml), a za Daylong SENSITIVE gel-fluid u spreju je 197,77 kn (150 ml).

Daylong SENSITIVE proizvodi dostupni su u ljekarnama.

Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo