Novosti

Vaše naočale su uvijek sretne uz Ghetaldus optiku!

Samo u Ghetaldus optikama vaše naočale su zaista sretne naočale budući da vas ekskluzivno od sada očekuje i jedinstvena usluga Triglav osiguranja naočala!

Kupite najbolje za svoje oči u Ghetaldus optikama bilo da je riječ o sunčanim ili dioptrijskim naočalama i osigurajte ih, a što god im se dogodi, vaše naočale će vam biti zamijenjene uz uslugu Triglav osiguranja naočala!

Premiju osiguranja plaćate jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala. Ova odlična usluga dostupna je u svim poslovnicama Ghetaldus optike prilikom kupovine novih naočala. Osiguranje naočala pokriva uništenje i oštećenje osigurane stvari odnosno naočala (okvira i naočalnih leća). Ako se posebno ugovori, osiguranje pokriva i troškove izrade novih dioptrijskih naočalnih leća u slučaju da se utvrdi da je došlo do nagle promjene dioptrije osiguranika i to za više od +/- 0,5 dptr u prvih 6 mjeseci trajanja osiguranja.

Posebna pogodnost očekuje sve kupce Ghetaldus optike budući da mogu iskoristiti vrijedan popust od čak 50% na osiguranje imovine u Triglav osiguranju, a sve osiguranike Triglava očekuje 10% popusta u svim Ghetaldus optikama!

www.ghetaldus.hr

Ghetaldus optika. Samo za vaše oči.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo