Novosti

Veliki humanitarni koncert “Pjesmom za Palčiće”

Palčić gore! kampanja nastavlja se velikim humanitarnim koncertom “Pjesmom za Palčiće”, a sav prihod namijenjen je nabavi medicinske opreme za prijevremeno rođenu djecu.

Velikim humanitarnim koncertom koji će se 16. studenog održati u zagrebačkoj dvorani Dražen Petrović od 20 sati nastavlja se kampanja Palčić gore! čiji je cilj senzibilizirati javnost o problemu prijevremeno rođene djece i pomoći koja im je potrebna, a Pjesmom za Palčiće pokušat će se skupiti sredstva i donacije za nabavu medicinske opreme za bolnice.

Humanitarni koncert organizira Klub roditelja nedonoščadi “Palčići“ uz medijsku potporu HRT-a u projektu “Uz nas niste sami“. Cijena ulaznice je 50 kuna, a sav prihod koristit će se za nabavu medicinske opreme koja je bolnicama prijeko potrebna kako bi pružile adekvatnu skrb malim borcima.

Palčić gore!

Bezrezervnu podršku Palčićima dali su brojni poznati te će za njih pjevati i plesati na ovom velikom koncertu, a samo neki od njih su i Colonia, Baruni, Shorty, Magazin, Marko Tolja, Ivana Kindl, Jasmin Stavros, Kraljevi ulice, Matko Jelavić i grupa BEST, Berny & Taz Soldo te plesne skupine Plesni centar “Zagreb“, Megablast i Step by Step.

Pridružite se i vi ovoj velikoj akciji i pomognite najmanjim i najhrabrijim herojima koji se već od najranijeg početka bore za svoj život!

Akcija “Palčić gore!“ nastavlja se do kraja 2013. godine kako bi se svakom prijevremeno rođenom i bolesnom novorođenčetu, bez obzira na kojem kraju Lijepe naše se ono rodilo, uz vašu pomoć, pružio najbolji mogući start u život. Za to vrijeme svi oni koji žele pomoći mogu to učiniti izravnim uplatama na poseban žiro račun Societe Generale – Splitska banka d.d: 2330003-1552050516 i pozivom na humanitarni broj telefona 060 9098. Cijena po pozivu iznosi 6,25 kuna s uključenim PDV-om.

Sve detalje o akciji i koncertu možete pronaći na FB stranici Palčić gore!

Podignite i vi svoj palac za Palčiće, otvorite srce i uz pjesmu i zabavu darujte život!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo