Video: Nećete vjerovati što se Andrei Andrassy dogodilo u teretani! - Ordinacija.hr

Novosti

Video: Nećete vjerovati što se Andrei Andrassy dogodilo u teretani!

U novom broju magazina Moje zdravlje otkrijte sve o Andrei Andrassy, njenom stavu prema humoru, kao i njenom začaranom krugu kolača i teretane.

Bez straha, Andrei se uvijek možete obratiti jer obožava pričati, pa čak i u teretani! Još puno toga možete saznati o Andrei od subote, 26. ožujka u novom, 50. broju magazina Moje zdravlje u prodaji za samo 5 kuna uz Večernji list te samostalno u prodaji za 14 kuna.

Do tad uživajte u video skeču kojeg je pripremila ekipa Telka.hr!

Andrea Andrassy u novom broju magazina Moje zdravlje otkriva kako joj je omiljeni ritual ljepote spavanje, pa nije ni čudno što je u teretani baš ne prepoznaju. Rekla je kako je po vježbanju čisti kampanjac, a kako jede sve što joj dođe pod ruku.

To je začarani krug. Pomirila sam se s tim da nikad neću biti osoba koja jako disciplinirano vježba, no svakako se trudim vježbajući.

Za svoj je životni uzor odabrala svoju majku, za koju kaže kako uspijeva ugurati posla za 48 sati u jedan dan, a sličan život vodi i sama, iako si uvijek osigura vremena za sebe. Trenutno, osim što piše kolumnu “Dnevnik gradske cure”, također sudjeluje u Celebrity MasterChefu.

Jako volim kuhati, ali ne stignem zbog obaveza, pa mi je drago što me Celebrity Masterchef na Novoj TV vratio u te vode. 

Osim kuhanja, Andrea uživa u humoru, kako je i započela svoju karijeru, a sada je poznata i kao spisateljica, voditeljica i kolumnistica

U današnjem društvu ne smatra da nedostaje humora.

Da nismo takvi, svi bismo već odavno bili u depresiji. Doduše, u našem društvu ljudi se nekako pribojavaju našaliti se na svoj račun, pa to izbjegavaju.     

Bez straha, Andrei se uvijek možete obratiti jer obožava pričati, pa čak i u teretani! 

50 darova za 50 sretnika

Osim toga, za 50. broj magazina Moje zdravlje pripremili smo i 50 darova koji mogu postati vaši uz malo sreće i kreativnosti, a sve detalje pronaći ćete u magazinu koji samo vas čeka na kioscima od 26. ožujka! 

#ono kad ti je moje zdravlje na prvom mjestu

 

Foto: Anto Magzan/PIXSELL 

G. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo