Novosti

Vikend urbane zabave – Street Life!

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. ne propustite VIKEND URBANE ZABAVE uz bogat program – Street Life

Street life je program koji će se održati 24. i 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, a uključuje puno zanimljivosti za cijelu obitelj.

Sajam antikviteta po prvi put na velesajmu. Na Street lifeu će se održati i Antik & design buvljak – kupnja različitih starina, antiknog namješataja, numizmatičkih zbirki, slika, knjiga, satova… u subotu 24. svibnja od 11 do 17 sati!

Adrenalinska motor atrakcija: Dejan Špoljar, najbolji hrvatski motor kaskader za sve posjetitelje izvodit će tijekom cijelog vikenda neviđene akrobacije na motoru: vožnja u krug na jednom kotaču, na vilici motora, s nogama preko volana! Demo team iz udruge Karavana za život – bikeri na cesti prezentirat će sigurnu vožnju na motoru i vožnju spretnosti.

Rekreativci (pri)družite se! Vježbajte uz street workout. Street workout ili ulično vježbanje bazira se na vježbama vlastitim tijelom, zanimljivo je za vježbače, ali i za publiku. Naučene vještine povezuju se i prezentiraju uz muziku kao freestyle.

Akrobacije u zraku Aerial straps omogućuju izvode rotacije, salta i izdržaji u zraku. Potekle su od gimnastičkih karika sredinom prošlog stoljeća. Za razliku od karika, nemaju drveni dio, već se traka osigurava oko zgloba. Zahtijevaju snagu i fleksibilnost koja pokrete pretvaraju u pravu umjetnost. Malu prezentaciju i radionicu vodit će Darious Zienzis.

U Bic spring marketu razmjenite, kupite i prodajte bicikle ili opremu za bicikle.

Street music

Posjetite Street life i uživajte u novim, neotkrivenim zvukovima. Poslušajte bendove kao što su Londiner, Vikend revolucija, Mjuzikl i Navaro.

Osim bendova samo za posjetitelje Street lifea svirat će i DJ Ratko i DJ Hrwo e, poznati zagrebački DJ-i s bogatim iskustvom sviranja po klubovima diljem Hrvatske. Organzatori nisu zaboravili ni ljubitelje kLapa. Za njihove gušte tu je Klapa Levanda. Mladi saksofonisti, državni prvaci u svojem uzrastu, Jan Tuđina, Juraj Zlatić i Denis Tišljar izvodit će uz klasike i numere iz Ratova zvijezda, Pink Panthera, Baltazara te legendarnih Raya Charlesa i Louisa Armstronga.

Let’s dance – open air!

Iza 21 sata zaplešite na plesnjaku na otvoerenom. Ulaštite plesne cipelice i pokažite svoje najbolje plesne korake. Svi će plesati – bez obzira na godine, iskustvo i na različitu glazbu. Let’s dance!!! Nastupit će i plesni studio HIP HOP HOUSE.

Nogometni street turnir

Igrate nogač s ekipom iz kvarta? Sjajno. Dođite na Street life gdje se organizira i nogometni street turnir – Medo. Nije kasno, još se možete prijaviti!

Miran Pirner, jedan od najistaknutijih predstavnika freestyle nogometa u Hrvatskoj, majstora u tehniciranju loptom, svojim će programom biti odlična uvertira u nogometni street turnir.

Street life for kids

Uz brojna sportska i glazbena fogađanja, organizatori su se pobrinuli i za najmlađe kroz Kutak za dječju zabavu. Očekuju vas:

  • Skakalice: Roditelji povedite svoju dječicu i dok se oni bezbrižno zabavljaju na trampolinu i zračnom toboganu, vi se odmorite uz neko osvježenje.
  • Ekološka radionica – Udruga Vilibald u subotu, 24. svibnja od 11 do 13 sati poziva na eko-kreativnu radionicu za djecu „Razvrstaj i svrstaj“ – Pokreni se! Radionica nosi temu: Iskoristimo kućni otpad!
  • Storytelling “Vilko i Dlakavi čovjek” u organizaciji Laboratorija zabave – studija za igru, zabavu i smijeh čeka sve zainteresirane mališane u nedjelju, 25. svibnja u podne.

Opustite se uz DIVINE ENERGY

Saznajte kako biti zdrava, kreativna, ispunjena osoba, puna životnog elana i energije na predavanjima i radionici koju drži Divine energy. Govorit će se o važnim aspektima disanja, energije, zdravlja, fizičkih vježbi, izvorima energije i kako se njima napuniti. Na radionicama će se učiti vježbe disanja, vježbe punjenja energijom te fizičke vježbe za koherenciju tijela i duha.

I nek´netko kaže da Novi Zagreb samo spava!

Radno vrijeme je od 11 do 23 sata, a cijena ulaznice za “velike” iznosi deset kuna, a za djecu vrijedi “šifra 127“! Klinci i klinceze koji su niži od 127 cm potpuno besplatno prolaze kroz šarena vratašca u svijet Street lifea 🙂

Više o Street lifeu saznajte OVDJE ili na Facebook profilu Zagrebačkog velesajma.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo