Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj! - Ordinacija.hr

Novosti

Vitafest 2013, sajam zdravlja za cijelu obitelj!

Uživajte u besplatnim radionicama i igraonicama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama jer Vitafest je sajam zdravlja za cijelu obitelj: za velike i male!

Kao jedinstven odgovor na povećanu potragu za informacijama, proizvodima i uslugama koje mogu očuvati zdravlje i pozitivno utjecati na poboljšanje kvalitete života, prošle je godine po prvi put u Hrvatskoj organiziran sajam zdravlja Vitafest. Privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle, a svi su sajam posjetili s istim ciljem – naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života.

Vitafest 2013 svoja vrata otvara 11. listopada u zagrebačkom Hypo centru. U tri dana trajanja sajma, posjetiteljima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunski stručnjaci i liječnici, proizvođači zdravih proizvoda i zdravstvenih pomagala. Pripremite se za prezentacije kuhanja zdrave hrane na kojima ćete naučiti nešto novo i probati ukusna jela. Uživajte u besplatnim radionicama i igraonicama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama jer Vitafest je sajam zdravlja za cijelu obitelj, za velike i male!

Brinite o sebi i svome zdravlju, posjetite Vitafest 2013 sajam zdravlja od 11. do 13. listopada u Hypo centru, dobro se zabavite, posavjetujte sa stručnjacima i na jednom mjestu saznajte sve informacije potrebne za očuvanje zdravlja i poboljšanje kvalitete života.

Organizator drugog sajma zdravlja i zdravog života Vitafest 2013 je tvrtka ICPE, Internacionalni centar za poslovnu edukaciju.

Za
više informacija kliknite na Vitafest.hr i
na Facebook stranicu Vitafest –
sajam zdravlja
.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo