Novosti

Voditeljica Iva Šarić i glumac Amar Bukvić spremno dočekali početak nove školske godine

Rujanski dani sinonim su za povratak na posao i početak nekih novih školskih avantura, no roditelji često, uz brojne obveze u posljednjim danima ljeta, zaborave na preporučenu redovitu godišnju kontrolu vida.

Nekorigirani vid uvelike utječe na koncentraciju i produktivnost, kako djece na školskom satu, tako i odraslih na radnom mjestu.

Znaju to i šarmantna voditeljica Iva Šarić koja je na redovitu godišnju kontrolu vida u Alfa Vision Optiku stigla s dva sina – motivirana upravo činjenicom kako je započela nova školska godina, ali i novi sportski treninzi. Kako nam je i sama rekla, vodeći se motom “bolje spriječiti nego liječiti”, te je podržala inicijativu besplatnih pregleda za sve predškolarce i školarce! Iva je posebno pohvalila opciju 1+1 gratis, naglasivši kako joj se akcija super prigodna za sve obitelji s više djece, jer uz jedne kupljene dječje dioptrijske naočale, Alfa Vision Optika drugom djetetu poklanja gratis par naočalnih dioptrijskih leća – što će brojnim obiteljima sigurno značiti veliku uštedu.

Poznati glumac, Amar Bukvić na redoviti godišnji pregled vida stigao je sa sinom Amanom, motiviran činjenicom kako je Aman od jeseni i predškolarac te kako će se ove godine po prvi put ozbiljnije susresti sa slovima i brojevima. Iako njegova kćerkica nema još 4 godine, razdoblje života kada Svjetska zdravstvena organizacija preporuča prvi pregled vida, Amar je naglasio kako mu se akcija 1+1 čini super i za samo jedno dijete. U slučaju malene dječje nepažnje, naočale često znaju nastradati, a s ovom akcijom dobivate gratis naočalne dječje leće kao super rezervu.

Osim za djecu, pregled vida besplatan je u rujnu u svim u Alfa Vision Optikama i za odrasle – kao i za kompletnu obitelj. Svim svojim kupcima, nude posebnu pogodnost 1+1 gratis. Uz jedne kupljene dioptrijske naočale, drugi par, određenog brenda vam poklanjaju, te vam može poslužiti kao rezervni par za vožnju automobilom, radne naočale ili za zaštitu od računala. Poklonjeni par naočala ne mora imati istu dioptriju kao vaš, stoga ga možete pokloniti supružniku, mami, baki, prijateljici i sl.

Broj termina pregleda vida za djecu je ograničen. Termin besplatnog pregleda vida za cijelu obitelj rezervirajte na: 1) Centar Kaptol, 099 2164 562 ili 2) Masarykova 23, 099 5460 612 ili na optika@alfavision-optika.hr. Više informacija o pogodnostima potražite na: www.alfavision-optika.hr.

Ordinacija.hr

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo