Novosti

Warmies plišane igračke, papuče i termofori – punjene mirisnom lavandom i prosom

WARMIES je vodeća svjetska marka na tržištu u industriji igračaka, modnih dodataka i darova koji se mogu zagrijati u mikrovalnoj pećnici, na radijatoru ili ohladiti u zamrzivaču.

Plišane igračke/papuče/termofor sadrže posebno odmjerenu količinu obrađenih sjemenki prosa i lavande.

Jastučić sadrži posebno odmjerenu količinu obrađenih zrna prosa i lavande. Sjemenke prosa su osušene i isušene od vlage kako bi optimalno primale i otpuštale toplinu. Lavanda ima ulogu da nježnim i ugodnim mirisom opušta tijelo i um.

 Plišane igračke punjene mirisnom lavandom i prosom.

Kada se ugriju 90 sekundi u mikrovalnoj pećnici ili na radijatoru postaju mirisne i tople igračke koje su zabavne i pomažu djeci lakše utonuti u san.

Riječ je o spoju izvrsnog dizajna, ekoloških materijala i izuzetno korisne upotrebe namijenjene svim generacijama. Upravo to je osvojilo više od 15 milijuna zadovoljnih korisnika koji u 40 zemalja svijeta svakodnevno koriste Warmies proizvode koji su sad dostupni i nama.

Proizvodi su posebni po tome što su mališanima, ali i ženama najbolji prijatelji tijekom cijele zime i ljeta. Zimi ugodno griju, a ljeti predivno hlade.

Plišanci privlačnih oblika i vrlo praktične primjene posve sigurno se mogu zagrijati u mikrovalnoj pećnici za samo 1-2 minute ili na radijatoru. Ugodna toplina zagrijanog plišanca ublažit će tegobe bolnog trbuščića kod male djece, a ohlađeni pomažu pri ublažavanju posljedica od udaraca i uganuća.

A sigurni smo da će ovi lijepi plišanci umiriti svakog mališana jer, osim što osvajaju izgledom, ugodnog su mirisa i punjeni biljkama koje će pomoći zdravom odrastanju djece. Naime, dva osnovna sastojka su mirisna francuska proso i lavanda.

Lavanda, kraljica mediteranskih biljaka, odabrana je jer je u cijelom svijetu cijenjena ponajprije zbog mirisa i umirujućeg djelovanja. Već više od 2000 tisuće godina lavanda ukrašava mnoge vrtove svijeta, a upotrebljavana je u različite svrhe, od kulinarstva i medicine sve do higijene tijela ili rublja te osvježavanja prostorija pa će vaš mališan lijepo zaspati uz predivan miris mediteranskog vrta. Od Rimskih vremena do danas lavanda se smatra kraljicom mirisa, a danas ima i važnu industrijsku primjenu, što je jedan od glavnih uzroka za njezin sve veći uzgoj diljem svijeta. U medicini i zdravlju prva pomoć je za kožne probleme, glavobolje i probavne smetnje.

Proso je odabran jer je također riječ o prirodnom lijeku koji se preporučuje svim osobama zato što tijelo može opskrbiti mnogim hranjivim i korisnim tvarima, a odličan je izvor i minerala jer je bogat magnezijem, fosforom, željezom, kalijem i manganom.

Više pročitajte na warmies.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo