Zadrani su pobjednici Noćnog hakla! - Ordinacija.hr

Novosti

Zadrani su pobjednici Noćnog hakla!

Središnji Zagrebački Trg u nedjelju je bio poprište bespoštedne haklerske bitke, točno 80 ekipa pokušalo je osigurati svoju ulaznicu za veliku završnicu na Trgu, međutim mjesta je bilo samo za devet najboljih.

Uvertiru i prednatjecnje pred pravu predstavu pružili osnovnoškolci među kojima se najbolja pokazala ekipa iz snova Dream team (Nikola Filić, Ivan Miličević, Petar Perić, Ivor Barić) koja je prozročila noćne more Haklerima (Karlo Delija, Dominik Teskera, Domagoj Knez i Fran Matić).

Kod srednjoškolaca najbolji su bili 0 bodova (Jozo Tadić, Filip Obradović i Teo Pušec). U među vremenu nastupila je revijalna selekcija curki iz KK Remete. Međutim sve to samo dostajan uvod pred pravu košarkašku bitku najboljih seniora. Uz blagoslov i otvaranje Veleposlanika Europske Unije u Republici Hrvatskoj gospodina Paula Vandurena krenulo je uzbudljivo i spektakularno košarkaško natjcanje.

Atraktivnih akcija, proigravanja, zakucavanja i fintiranja nije nedostajalo tokom cijelog turnira. Više od 2000 gledatelja je moglo uživati u vrhunskoj haklerskoj predstavi koja je na pobjednički tron iznjedrila sljedeće tri ekipe:

1. MOSA FOWIKI ZADAR (Marko Škara, Hrvoje Ćuška, Toni Vitali, Ivan Škara)

2. NATURAL WEALTH (Dejan Krajnović, Joško Sikavica, Goran Babić)

3. SONAX (Krijstijan Šutalo, Tomislav Bošnjak, Antonio Stojić, Robert Repac)

Osim kvalitetnog hakla, na terenu se palilo i iskrilo nastupima Cheerleading i plesnog kluba Iskrice iz Lipovljana, zaigrane su i mješovite revijalne tekme u kojima su igrali brojne poznate osobe iz javnog i sportskog života hrvatske poput Ivana Jabuke, Filipa Brkića, Davora Bernardića, Natalije Price… a sve pod stučnom i selektorskom prismotrom največeg hrvatskog košarkaškog trenera Mirka Novosela.

Pravu salvu uzbuđenja i atrakcije među brojnim obožavateljicama izazvala je revijalna ekipa američkih marinaca koja je odigrala napeti dvoboj s najboljom hrvatskom košarkaškom reprezentacijom – Hrvatskom košarkaškom reprezentacijom gluhih.

S ciljem popularizacije zdravih načina života među mladima u Zagrebu zaigrele su i ekipe Gradske Skupštine i Savjeta mladih Grada Zagreba. Muški dio publike s velikom pažnjom i uzbuđenjem pratio je pogled ljepotica magazina KLIK u njihovoj pobjedi protiv selekcije časopisa Men’s Health.

Posebna zahvala ide i zagrebačkoj zračnoj luci, posebnim regulacijama obustavili su zračni promet iznad Zagreba – jer nebo je u nedjelju bilo rezervirano za natjecanje u akrobatskim zakucavanjima. Jedina mjerodavna članica komisije i stručnog žirija za ocjenu performansa zakucavanja Miss Universe Hrvatske – Natalija Prica, odlučila je da su svih 14 prijavljenih na natjecanje zakucavanja pobjednici s najboljom mogućom ocjenom 5.

 
Noćni hakl 2011.

Mnogobrojna publika kao i veliki broj košarkaških ekipa u četvrtoj godini provedbe projekta “Košarka, a ne klošarka” i “Hip – hop, a ne dop” još jednom je potvrdila vapaj mladih za ovakvim kvalitetnim i atraktivnim projektima. Projekt se provodi uz potporu Grada Zagreba i Ministarstva Zdravstva i socijalnih skrbi te sponzora.

Organizatori iz Kluba mladih Sineki već sada neumorno rade petoj godini Noćnog hakla, manifestacije koja je od običnog turnira prerasla u urbani pokret… najavljujemo još bolji, atraktivniji i spektakulraniji Noćni hakl 2012. Do tada, loptu u ruke i put najbližeg koša… Haklajte zajedno s Klubom mladih Sineki i iduće godine.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo