Novosti

Zagrepčanke i dečki vole Biorelu® Choco Multi Kids!

Klinci iz dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki ovih su dana snimili glazbeni spot za Biorelu® Choco Multi Kids.

Magična, vesela dječja pjesma ući će vam u uho od prvog slušanja, baš kao što je Biorela® Choco Multi Kids čokoladica neodoljiva već od prvog kušanja.

Obožavamo Biorela Choco Multi Kids čokoladice od trena kad smo ih probali na našem rođendanskom koncertu u Lisinskom! Odmah smo se zaljubili u okus te čarobne i zdrave čokoladice! Najfinija čokolada ikad!’, rekle su nam Zagrepčanke i dečki.

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade koju klinci obožavaju! Upravo zato idealno je rješenje za snažan imunitet te za pravilan rast i razvoj djece.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vrijednih vitamina za zdrav imunitet, apetit i energiju, 3 minerala važna za kognitivni razvoj i normalan rast i razvoj dječjih kostiju te dvije vrhunske, potvrđeno učinkovite, kulture dobrih* bakterija, sigurne kod djece.

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre* bakterije jer im pruža optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Zato je Biorela® Choco Multi Kids pravi proizvod za otpornu i zdravu djecu a osobito se preporučuje kod povećanih fizičkih i psihičkih napora, za nadoknadu korisnih bifidobakterija i laktobacila u crijevnoj mikrobioti, prilikom uključivanja djeteta u školu ili vrtić te u sezonama kad je imunitet izložen brojnim izazovima.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Zagrepčanke i dečke pogledajte u videu: 

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo