Novosti

Zašto su prve godine djeteta najvažnije?

Nakon sjajnog predavanja dr. Ranka Rajovića, Ordinacija.hr poziva na predavanje Tomislava Kuljiša “Kako podići sretno dijete?”

Tomislav Kuljiš, terapeut je s velikim iskustvom i osnivač Centra Prirodno roditeljstvo, a svoj je rad usmjerio na razumijevanje ideje podizanja djece, korijena zdravstvenih problema pa time i same prevencije i liječenja. Upravo na provedbu tih spoznaja u društvo, svoj je rad i usmjerio.

Gotovo sve što terapeuti rade s odraslim osobama u osnovi se svodi na „popravljanje” propusta i pogrešaka roditelja zbog kojih kao odrasle osobe imamo probleme raznih vrsta ističe Kuljiš.

Baš zbog toga ne čekajte, već što prije razbijte zastarjele odgojne zablude i saznajte na vrijeme kako možete unaprijediti razvoj svog djeteta. Ovo iznimno praktično predavanje namijenjeno je roditeljima, ali i svima koji žele saznati kako rani razvoj određuje život djeteta i buduće odrasle osobe.

Predavanje će se u Zagrebu održati 27. siječnja 2016., od 18 do 21 sata u hotelu International na adresi Miramarska cesta 24, a svi koji ne mogu prisustvovati predavanju imaju mogućnost pratiti predavanje uživo putem interneta (live streaming). U tom slučaju, link na YouTube kanal za praćenje dobit ćete nakon prijave, kao i podsjetnik prije samog predavanja.

Zbog velikog broja upita, isto će se predavanje održati i u Rijeci u ponedjeljak 1. veljače, od 18 do 21 sati.

Kotizacija za sudjelovanje na predavanju te za live stream iznosi 150 kuna, a svi polaznici će na dar dobiti i dvosatno video predavanje pod nazivom “Zašto su prve godine djeteta najvažnije?”

Za predavanje se možete jednostavno prijaviti ovdje, a svakako požurite jer broj mjesta je ograničen.

Foto: Shutterstock

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo