Zdrav odabir! - Ordinacija.hr

Novosti

Zdrav odabir!

Odaberite HZZO dopunsko zdravstveno osiguranje jer time birate zdravlje dostupno svima.

Polica HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja jedina je polica dopunskog zdravstvenog osiguranja u RH s jednakom cijenom za sve, bez obzira na vaše zdravlje i dob. To znači da oni među nama kojima je zdravstvena njega najpotrebnija, naši bolesni, stariji sugrađani, naši roditelji, djedovi i bake u HZZO-u mogu sklopiti policu dopunskog zdravstvenog osiguranja po istoj cijeni kao i mladi, zdravi sugrađani, bez ograničenja i diskriminacije.

U HZZO dopunskom zdravstvenom osiguranju razvijamo stabilni i održivi sustav u kojem ljudi nisu brojevi. Ne radimo za profit, zato je naša cijena police najkonkurentnija.

Postavljanjem pristupačne cijene police dopunskog zdravstvenog osiguranja od 70 kuna mjesečno dokazali smo još jednom da je koncept javnog zdravlja temeljen na međugeneracijskoj solidarnosti ne samo održiv već i najpovoljniji za sve građane.

Kartica HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja omogućuje jednostavno korištenje. Jedino vam naša kartica omogućuje bezgotovinsko plaćanje participacije u svim javnim zdravstvenim ustanovama i ordinacijama diljem RH.

Naša je zadaća osigurati maksimalno dostupnu, povoljnu i kvalitetnu javno zdravstvenu uslugu svima bez potrebe za nadoplatama kada vam iz bilo kojeg razloga zatreba pomoć liječnika.

Obitelj HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja broji preko 2,5 milijuna zadovoljnih i vjernih osiguranika.

Hvala vam na povjerenju!

Više informacija o polici HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja te o načinima ugovaranja možete saznati ovdje ovdje 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo