Novosti

Želimo dobrodošlicu portalu za mališane – Radost!

Prvi dječji književni list, koji uzastopno izlazi pune 64 godine, dobio je svoju internetsku platformu. Želimo mu dobrodošlicu u virtualni svijet!

Više od pola stoljeća kontunuiranog izlaženja, milijuni vjernih čitatelja i generacije školske djece koja su odrasla uz Radost svakako ulijeva povjerenje. Roditelji i djeco, od sada uz tiskano izdanje časopisa, svakodnevno možete posjetiti portal Večernjeg lista: Radost.hr!

Novopokrenuti portal Radost.hr nadogradnja je edukativnog časopisa s najdužim “stažem” na tržištu koji je odgojio brojne generacije mladih ljubitelja književnosti i likovne umjetnosti, a to čini i danas.

U vrijeme kada smo bombardirani velikim brojem informacija i različitih neprovjerenih sadržaja Radost.hr je pravo osvježenje u digitalnom svijetu za najmlađe.

U rubrici Učimo zajedno nalaze se kvizovi iz hrvatskog, matematike, prirode i društva i engleskog, koji služe za ponavljanje školskog gradiva. Pomoću njih djeca će dobiti uvid o svom znanju iz pojedinog predmeta, što će im uvelike olakšati učenje. U istoj rubrici moći će pročitati članke o raznim znanstvenicima, tehničkim dostignućima, zanimljivostima iz životinjskog i biljnog svijeta i time obogatiti svoje znanje stečeno u školi.

U rubrici Slobodno vrijeme objavljivat će se intervjui s poznatim književnicima za djecu, mladim, perspektivnim sportašima i umjetnicima. Djeca će moći zaigrati različite igrice koje ne potiču nasilje i dobro se zabaviti. Ovdje ćete moći saznati sve o aktualnim događanjima za djecu, kao što su premijere predstava, kino projekcija i ostalih manifestacija.

Uskoro na portalu bit će aktivan i Klub djece Radost u kojem će se djeca družiti, pokazivati svoje najnovije radove, pjesmice, crteže… i pritom ostvariti mogućnost za pogodnosti kao što su kuponi za povoljnije ulaznice za izložbe i muzeje, kino i kazališne predstave te brojne druge darove i nagrade. Članovi kluba imat će privilegiju zaigrati nove igrice i otkriti napredne razine igranja.

Želimo dobrodošlicu u virtualni svijet novom portalu Radost!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo