Zeolit - najbolji antioksidativni mineral - Ordinacija.hr

Novosti

Zeolit – najbolji antioksidativni mineral

Shutterstock

Svakodnevna fizička detoksikacija i zdrav način života postaju danas sve važniji u borbi protiv eskalirajućih bolesti civilizacije (poput postupnog pada radnog učinka, kardiovaskularnih bolesti, burnouta, dijabetesa i karcinoma). Isto tako, nužno je koristiti suplementaciju koja prevenira ili minimizira učinke detoksikacije.

Stoga je važno ukazati na recentna istraživanja i pozitivna iskustva kliničke prakse u korištenju dodataka prehrani, među kojima se ističu BioBran MGN 3, gdje je djelatna tvar arabinoksilan te zeolit.

Prema iskustvu naše prakse, zeolit ​​je najbolji antioksidativni mineral protiv kisikovih radikala, a ​​također može potaknuti proizvodnju peroksiddismutaza u našem tijelu.

Zeolit može adsorbirati otrovne metale u našoj stolici i izliječiti “sindrom nepropusnog crijeva”. Zbog toga je jedna od važnih tvari koja pomaže jetri u detoksikaciji tijela.

S vrlo dobrim uspjehom koristim zeolit ​​za bolesti jetre i za pacijente koji unutar onkoloških protokola prolaze kemoterapiju. Posljednja istraživanja pokazuju nam da zeolit ​​može pomo i protiv polineuropatije.

Arabinoksilan je jedna od najboljih prirodnih supstanci za poticanje rasta prirodnih stanica ubojica, a također i važnih limfita. U studijama slučaja prikazujemo na koji način i s kojim rezultatima Biobran koristimo protiv stanica virna, bakterija i raka.

Posljednjih deset godina ova dva dodatka prehrani koristimo u pacijenata oboljelih od raka žlijezde gušterače, raka jajnika i raka prostate sa zadivljujućim uspjehom.

Također zeolit i BioBran mogu umanjiti ili spriječiti nuspojave kemoterapije – nema mukozitisa te je manje problema s jetrom i želucem. Na temelju svih istraživanja i studija slučaja, smatramo da je kombinacija BioBrana i zeolita jedna od najboljih prirodnih terapija za bolesne osobe koja umanjuje nuspojave i omogućava im dobru kvalitetu života.

Na stručnom skupu prikazat ćemo studije slučaja pacijenata s teškim oboljenjima, čija je kvaliteta življenja znatno poboljšana nakon terapije arabinoksilanom i zeolitom.

Autor: Dr. Ilse Triebnig-Pokorny

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo