Zona odmora, wellnessa i zabave - Ordinacija.hr

Novosti

Zona odmora, wellnessa i zabave

Foto: Event Zona

Bilo da želite predah od svakodnevnog užurbanog ritma ili djevojačku zabavu, proslavu rođendana, provod na bazenu, fitness druženje, poslovno okupljanje u neformalnom okruženju… sve to možete dobiti “po mjeri”.

U zelenilu podsljemenske zone, samo 15 minuta od centra Zagreba, nalazi se Zona Event – spoj wellnessa i zabave u moderno opremljenoj vili. U Zoni Event sve se može organizirati po želji klijenta.

Uređujući Zonu, željela sam da ljudi, kada uđu u ovaj prostor, osjete da su u “drugom domu”, da je sve opušteno i bez “moranja”. Kada uđete u Zonu, slobodni ste zaboraviti vanjski svijet. U Zoni postoji puno mogućnosti da za svakoga kreiramo njegovu priču, bilo da cjelokupnu organizaciju preuzimamo mi, ili samo iznajmljujemo prostor u kojemu klijenti pripremaju zabavu za svoje društvo.

Postoji mogućnost najma samo jednog dijela vile ili se može iznajmiti cijela vila koja ima šest spavaćih soba i pet kupaonica, pa u njoj možete smjestiti desetak osoba. U Zoni se možete i dobro zabavljati i prespavati, nema potrebe s društvom “ići dalje“ po klubovima i wellnessima pa tražiti gdje smjestiti društvo nakon provoda, kaže Maja Nicole Kovačević, vlasnica Zone Event.

Zona Event surađuje s vrhunskim kuharima, slastičarima, DJ-ima… u organizaciji različitih zabava i proslava rođendana. Za opuštanje su odlične wellness zabave koje se održavaju u spa zoni koja se sastoji od finske saune i unutrašnjeg bazena te relax sobe. Zona Event odličan je prostor i za fotografiranja i snimanja.     

I.V.

Foto: Event Zona

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo