Novosti

Zvijezda postala Poslodavac godine za osobe s invaliditetom

Nagradom se odaje priznanje poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom. Uključujući ih u radnu sredinu poslodavci promiču poštivanje različitosti na radnom mjestu.

Treću godinu za redom, dodijeljene su nagrade za Poslodavca godine za osobe s invaliditetom. Ovogodišnja je nagrada pripala Zvijezdi d.d. i to u kategoriji velikih poduzeća.

Izbor se održao u organizaciji Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, portala MojPosao i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNPD) u Hrvatskoj.

Zvijezda d.d. sustavno zapošljava osobe s invaliditetom od 2006. godine, a trenutno ih je 23. Sedamnaestero zaposlenika ima stalan posao, dok je šestero osoba zaposleno preko udruge Inkluzija.

„Zapošljavanjem osoba s invaliditetom pomaže se njihovoj integraciji i razvijanju osjećaja pripadnosti zajednici. Pravo na zapošljavanje puno je više od posla i radnog mjesta, jer je upravo to pravo kojim se vraća samopouzdanje osobama s invaliditetom i pravo kojim se otvaraju nove životne mogućnosti“, izjavio je Igor Kodžoman, direktor društva Zvijezda d.d.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo