Soba čuda

dm zna kako ugrijati srca svojih sugrađana

Foto: Shutterstock

Provjerite zašto je u dm-u tijekom siječnja 1+1=3 pa se ugrijte novim proizvodima!

Rukavice, šalovi, deblje čarape, više slojeva odjeće – trenutno je sve u pogonu kako bismo se zaštitili od temperatura koje su već dobrano zagazile u minus zonu. Kako bi vas dodatno ugrijao na hladnim temperaturama i omogućio vam što bezbrižniji početak nove godine, dm je za vas osmislio posebnu matematiku tijekom siječnja u kojoj 1+1 nije 2, već 3!

U razdoblju od 2. do 31. siječnja dm svim kupcima za dva kupljena proizvoda uključena u aktivnost I zima toplo srce ima, treći daje na poklon. Želite li u novu godinu zakoračiti s novom bojom za kosu, svojoj koži osigurati dodatnu njegu na niskim temperaturama, bolju polovicu iznenaditi malim poklonom, a domaćinstvo obnoviti potrebnim proizvodima, posjetite najbliži dm u siječnju, pronađite ono što vam treba i pritom uštedite!

U sklopu aktivnosti I zima toplo srce ima dm će donacijom proizvoda Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Sobi čuda u Sisku, udruzi Nova budućnost i Dječjem domu Klasje iz Osijeka ugrijati srca njihovih štićenika. Kako biste simbolično podržali ovu donaciju, tijekom siječnja možete darovati svojih 100 bodova Svijeta prednosti.

Obranite se od hladnih temperatura toplim srcem i u novu godinu zakoračite u novom ruhu!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo