Ordinacija.hr i dm uređuju Sobu čuda - uz toplo srce i čuda su moguća - Ordinacija.hr

Soba čuda

Ordinacija.hr i dm uređuju Sobu čuda – uz toplo srce i čuda su moguća

Foto: shuttertsock

Portal Ordinacija.hr i dm odlučili su se na zajedničku humanitarnu akciju kojom žele prikupiti sredstva za uređenje i opremanje Sobe čuda u Sisku koja će biti namijenjena za terapiju senzorne integracije djece s teškoćama u razvoju.

Oko 40 djece i mladih s teškoćama u razvoju s područja Sisačko-moslavačke županije terapiju koja potiče razvoj neurološkog sustava i poboljšava motoričke funkcije djeteta prima u Zagrebu. Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije djeci želi omogućiti da krajem 2016. godine terapiju senzorne percepcije mogu primiti i u Sisku.

Grad Sisak je Udruzi dodijelio prostor u samom centru Siska za uređenje prve sobe za terapiju senzorne integracije u Sisačko-moslavačkoj županiji. Projekt je nazvan Soba čuda. Budući da je riječ o derutnom prostoru koji zahtijeva potpunu rekonstrukciju, potrebno je toplo srce svih nas kako bi Soba čuda uistinu doživjela čudo i bila spremna na vrijeme za prijem svojih prvih malih pacijenata.

Zato je dm Sobu čuda uključio u akciju “I zima toplo srce ima” koja se provodi diljem Hrvatske do 31. siječnja. I vi možete sudjelovati u akciji darovanjem 100 active beauty bodova Svijeta prednosti za simboličnu podršku dm-ove donacije za Sobu čuda u Sisku. 

Donacije možete uplatiti i izravno na račun Udruge – IBAN HR3324840081105429603 (RBA d.d.) s naznakom “Za Sobu čuda” ili se javiti u Udrugu, u Ulici Jelene Babić 18 u Petrinji, e-mail: tajnik@uosismz.hr, tel. 044/719 482.     

Više o akciji “I zima toplo srce ima”, te udrugama kojima će dm pomoći u sklopu akcije pomoći možete saznati na internetskoj stranici dm-a, a novosti o akciji pratite na Facebook stranici dm-a.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo