Hrana i recepti

Hrana i recepti

Obogati svoj uskrsni stol Gavrilović rolanim šunkama!

Ako je i za tebe uskrsna trpeza bez šunke kao muškarac bez brkova, pravi je trenutak da se pridružiš našem blagdanskom darivanju! Gavrilović će dvije osobe razveseliti sočnom rolanom šunkom u mrežici.

kMala škola kulinarstva

Nitko ne sumnja u savršenstvo francuske gastronomije pa tako ni mi.
Naprotiv, zavirili smo u francusku kulinarsku enciklopediju i potvrdili ono što
su nam ispričali Gavrilovićevi majstori, a tamo piše: “Šunkom nazivamo
svinjski but obrađen na različite načine. Prodaje se u komadu ili rezana,
kuhana ili sirova, odnosno usalamurena, sušena ili dimljena. Dobra šunka mora
biti bucmasta s obilnim, ali ne predebelim slojem masnoće ispod kože. Iako se i
svinjska lopatica obrađuje na iste načine, ne smije se nazivati ’šunkom’ jer je
inferiornijega okusa”, podučava nas osnovama neprijeporni Larousse
Gastronomique
.

Pogledaj uskrsnu ponudu Gavrilović šunki

Evo kako se to radi u Gavriloviću

Gavrilovićevi majstori obrađuju birane komade svinjskog buta i lopatice.
Posebnu sočnost i aromu šunke dobivaju u Odjelu pripreme sirovina i začina gdje
ih se lagano tretira mješavinama začina. Sve mješavine začina pripremaju se u
Gavriloviću pod stručnim nadzorom njihovih iskusnih tehnologa. Zaokružen okus i
miris uskrsnih delicija dobivaju posebnim načinima dimljenja, kuhanja ili
pečenja u proizvodnom Odjelu polutrajnog programa, također pod stručnim
vodstvom Gavrilovićevih tehnologa.

Provjeri i redovnu ponudu Gavrilović šunki

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo