Zdravlje

Zdravlje

Himalaya Herbal HealthCare konačno u Hrvatskoj!

Ponosni smo što vas ovim putem možemo upoznati s novim proizvodima koji su odnedavno prisutni i u Hrvatskoj. Riječ je o Ajurvedskim pripravcima tvrtke Himalaya koji imaju izuzetno dugu tradiciju primjene.

kNaime, prvi pripravak datira čak iz 1934.g., a koristio se kao prvi antihipertenzivni lijek u svijetu (Rauwolfia serpentina). Od svog početka, tvrtka se fokusira na razvoj sigurnih, prirodnih i inovativnih pripravaka koji omogućuju ljudima bogatiji, zdraviji život. Povijest Himalaye je inovacija kroz istraživanje. Tvrtka vjeruje kako idealan sustav zdravstvene skrbi čini sinergija između Ayurvede i moderne znanosti te se neprekidno trudi stvoriti inovativne pripravke koji zadovoljavaju zdravstvene zahtjeve i zahtjeve osobne njege koje nameće suvremeni život. Danas, Himalaya proizvode prepisuje više od 200.000 liječnika diljem svijeta, a korisnici u više od 60 zemalja oslanjaju se na Himalayu kada je riječ o njihovom zdravlju i osobnim potrebama.

Čisto ljekovito bilje

Čista i koncentrirana snaga pojedine ljekovite biljke u pravoj količini stimulira i popravlja tjelesne funkcije.

kHimalayino čisto ljekovito bilje sastoji se od niza pojedinačnih ekstrakata ljekovitog bilja. Svaka čista ljekovita biljka rezultat je pažljivog nadzora od uzgajališta do laboratorija. U laboratoriju se koriste posebne Himalayine tehnike kako bi se iz svake biljke dobili optimalni sastojci. Zatim slijede rigorozni testovi tima za I&R (Istraživanje & Razvoj) kojima se utvrđuje jačina i konzistencija.

Učinci tih ekstrakata djeluju povoljno na tijelo, nezavisno od pojedinačne tjelesne konstitucije, zdravstvenog stanja ili metaboličkih funkcija.

Zasada je u našim ljekarnama dostupna nekolicina Himalayinih proizvoda namijenjenih raznim tipovima zdravstvenih tegoba s kojima se najčešće susrećemo:

Ayurslim – pomaže kod smanjenja tjelesne težine 

kCystone – ublažava tegobe mokraćnog sustava

Rumalaya forte tablete i gel – ublažavaju reumatske tegobe i bolne zglobove

Tentex Royal – jača seksualnu vitalnost muškaraca 

Hemolex tablete i mast – ublažavaju tegobe kod hemeroida

Liv.52 – za zaštitu jetre

Septilin – jača obrambene snage organizma

Svatko može imati koristi od dobrog učinka ovih ljekovitih biljaka, nezavisno o dobi, spolu, tjelesnom tipu ili drugim zdravstveno relevantnim čimbenicima.
__________________________________________________________________________________

Potražite proizvode u ljekarnama i informirajte se na www.himalayahrvatska.com

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo