Zdravlje

Zdravlje

PROMO

Multivitamini za djecu u obliku prave mliječne čokoladice

Canva, Mirna Arapović

“Mama, ja bih nešto slatko!” Sljedeći put kada vas dijete zamoli za nešto slatko, ne morate više biti u dilemi što mu dati. Biorela® Choco Multi Kids ukusne su multivitaminske čokoladice načinjene od prave mliječne čokolade, a istovremeno bogate vitaminima i mineralima za zdrav imunitet djece te dobrim* bakterijama za zdravlje crijevne mikrobiote.

Multivitaminska čokoladica koja štiti imunitet djece

Biorela® Choco Multi Kids čokoladni prutići sadrže čak 12 vitamina i 3 minerala – kalcij, željezo i jod. Izbor prave mliječne čokolade nije slučajan – djeca jednostavno mogu uzeti čokoladni prutić, a čokolada je odličan medij dobrim* bakterijama jer pruža stabilnost proizvodu, odnosno dobrim* bakterijama. Svaki čokoladni prutić sadrži 2 milijarde dobrih* bakterija vrhunskih HOWARU® sojeva.

Sojevi dobrih* bakterija sigurni za primjenu kod djece

HOWARU® sojevi pažljivo su ispitani za primjenu kod djece čime se garantira njihova sigurnost. Naime, Choco Multi Kids je proizveden Chocowise® tehnologijom koja omogućuje osjetljivim bakterijskim kulturama mikroorganizama da se dobro uklope u čokoladu. Ona ih štiti od utjecaja okoliša i pruža mogućnost preživljavanju dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Biorela® čokoladni prutić uključuje dva važna soja koja pružaju potporu gornjem i donjem dijelu probavnom sustava – HOWARU® Lactobacillus rhamnosus HN001™ i HOWARU® Bifidobacterium lactis HN019™.

Višestruka dobitnica nagrade za okus

A ono što je najvažnije – čokoladni prutići iznimnog su okusa koje sa sigurnošću neće odbiti ni vaše dijete. U prilog tome ide i to da je Biorela® Choco Multi Kids čokoladica ponosna dobitnica prestižne nagrade za okus – Superior Taste Award!

Foto: Canva, Mirna Arapović

Potpora u svim životnim situacijama djeteta

Choco Multi Kids dijete može uzimati svakodnevno, bez prestanka i u različitim situacijama. Odličan je izbor pri uključivanju u vrtić ili u školu, kao dobra nutritivna potpora u kolektivu. Spremite im svaki dan po jedan čokoladni prutić uz školsku užinu i budite radosni da su, uz zdrav i uravnotežen obrok, uzeli i svoju dozu vitamina, minerala i dobrih* bakterija. Bit će im itekako korisni kod povećanih psihičkih i fizičkih napora.

Foto: Canva, Mirna Arapović

Svakoj mami važno je da joj dijete dobro i kvalitetno jede, a Biorela® Choco Multi Kids korisne su za zdrav apetit i energiju. Kombinacija vitamina i minerala pomoći će vašem djetetu u normalnom kognitivnom razvoju te pravilnom rastu i razvoju kostiju.

Kako uzimati Biorela® Choco Multi Kids

Biorela® Choco Multi Kids čokoladice djeca mogu uzimati svakodnevno od navršene godine dana. Djeca od prve do treće godine uzimaju pola čokoladnog prutića dnevno, dok ona starija od tri godine i odrasli mogu uzimati jedan čokoladni prutić dnevno.

Optimalnim unosom vitamina, minerala i dobrih* bakterija Biorela® Choco Multi Kids štiti imunitet djece te povećava broj laktobacila i bifidobakterija u probavnom sustavu. Ponudite ih djeci kao dnevnu dozu multivitamina u ukusnoj čokoladici i tako zadovoljite njihovu potrebu za slatkim uz mnoštvo hranjivih tvari za zdrav rast i razvoj.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

HOWARU® je zaštićeni naziv poduzeća IFF ili njegovih podružnica i Milsing d.o.o. ga koristi uz dozvolu.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D potrebni su za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo