Novosti

Najveći sajam dentalne medicine i dentalne industrije u regiji – DENTEX 2024

Shutterstock

Sajam se održava svake dvije godine od 2010, a ovogodišnja tema je “Suvremeni procesi u dentalnoj medicini – protokoli i procedure”

Hrvatska komora dentalne medicine, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, održat će najveći sajam dentalne medicine i dentalne industrije u regiji od 6. do 8. lipnja. Svečano otvorenje DENTEXA 2024 predviđeno je 6. lipnja u 14 u paviljonu 5.

DENTEX, koji se održava svake dvije godine od 2010., okuplja vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke iz sektora dentalne medicine i dentalne industrije. Na 6000 kvadratnih metara, u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, sastat će se tisuće dentalnih stručnjaka i proizvođača, pružajući priliku za neposrednu komunikaciju sa strukom, demonstraciju rada opreme te razmjenu iskustava i znanja. Cilj je pozicionirati Hrvatsku kao regionalni centar za dentalnu edukaciju i referentno mjesta za poslovnu komunikaciju dentalnih stručnjaka.

Shutterstock

Ovogodišnja tema DENTEX-a, “Suvremeni procesi u dentalnoj medicini – protokoli i procedure”, bit će predstavljena kroz jedinstven koncept Ordinacija uživo. Renomirani predavači će pred posjetiteljima demonstrirati primjenu suvremenih tehnologija u svakodnevnoj praksi te prezentirati prateće protokole.

Hrvatska komora dentalne medicine također organizira i Kongres, poznat po zanimljivim i edukativnim sadržajima za sve svoje članove te razne radionice s nizom aktualnih tema u području struke, EU fondova, dentalnog turizma. Glavni cilj Kongresa je osigurati kvalitetnu, cjelovitu edukaciju za sve strukovne razrede, naglašavajući važnost kontinuiranog usavršavanja u dentalnoj medicini.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo