Zdravlje

Zdravlje

Nježno, ali i dubinski očistite zube prirodnim mineralom

Zeo Oral novi je proizvod hrvatskog brenda Zeotex, čiji su proizvodi na bazi zeolita – prirodnog vulkanskog minerala s brojnim kvalitetnim svojstvima

Hrvatski brend prirodne kozmetike Zeotex predstavio jej veliku i dugo očekivanu novost u svom asortimanu –  prirodni mineralni zubni prah Zeo Oral. Pomno je formuliran da donese ravnotežu između učinkovitosti, nježnosti i dubinskog čišćenja koje poštuje oralni ekosustav, koristeći sinergiju premium prirodnih sastojaka. Naravno, i ovaj se proizvod može pohvaliti svojom formulacijom koja je 99.9% prirodna bez sulfata, pjenila i konzervansa.

Nije tajna da se i sam zeolit već dugo koristi u njezi usne šupljine, ali i kao pomoć kod raznih dentalnih problema i stanja zbog svog moćnog detoksikacijskog djelovanja. Zubi su jedini dio našeg organizma koji se ne mogu samostalno obnoviti, samim time su vrlo osjetljivi te zahtijevaju našu svakodnevnu pažnju. Lijep osmijeh nije samo vanjština već je ogledalo naše brige o zdravlju. Oslobodite snagu zeolita u svojoj rutini oralne higijene i doživite novu razinu svježine, čistoće i samopouzdanja uz Zeo Oral – od blistavog osmijeha i zdravijih zuba do osvježenog daha.

Kako djeluje?

Zeolit, prirodni vulkanski mineral nježnih abrazivnih svojstava pomaže ukloniti površinske mrlje s vaših zubi, otkrivajući njihov prirodni sjaj. Svojstva ionske izmjene pomažu u jačanju zubne cakline, a iznimna moć apsorpcije dovodi do neutralizacije neugodnih mirisa te ugodnog i osvježenog daha.

U kombinaciji s elementarnim srebrom, revolucionarnim sastojkom vrlo poznatih antimikrobnih svojstava, u modernom i učinkovitom obliku pomaže održati zdravu mikroflore usne šupljine. Čestice elementarnog srebra osiguravaju nježno i dubinsko čišćenje stvarajući mikrosredinu koja nije pogodna za naseljavanje patogenih bakterija te nastanak karijesa i plaka, a mogu doprinijeti i umirenju upaljenih desni.

Za svjež dah tu je ulje paprene metvice koja je poznata kao prirodni osvježivač daha, a zbog bogatog fitokemijskog sastava i antimikrobnog djelovanja doprinosi zdravlju desni i usne šupljine, dok čestice prirodnog organskog silicija iz ekstrakta bambusa daju optimalnu abrazivnost za čišćenje nečistoća na površini zuba i doprinose neutralizaciji neugodnih mirisa. A za važne protuupalne i antioksidativne učinke zaslužan je organski spoj MSM ili metilsulfonilmetan.

PROMO SADRŽAJ

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo