Zdravlje

Zdravlje

5 komplimenata koji “kupuju” svaku ženu

Slatke male riječi koje upućujemo svojim partnerima siguran su putokaz za čvrstu i sretnu vezu. Nesuglasice među partnerima, bilo one manje ili prave, “ozbiljne” svađe, gotovo se uvijek mogu sretno izliječiti uz pomoć zdrave doze komplimenata.

Ipak, za dodatne bodove kod partnera morat ćete se potruditi više od običnog “hey gorgeous”. Donosimo listu 5 najboljih komplimenata na koje niti jedna žene neće ostati imuna:

par sretan jagode

1. “Nezamjenjiva si!”

Ovo je pravi način da zapalite iskru u parterovim očima. Kada ove riječi izgovorite i pogledate ravno u partnerove oči, dajete mu do znanja da znate koliko je poseban i koliko zapravo vrijedi. Razlog zašto je ovaj kompliment popularan?

Svaki prekid je bolan, pogotovo ako nakon njega preko Facebooka ili Twittera saznate kako je vaš partner jako brzo našao zamjenu. S druge strane, ako imate uz sebe nekoga tko će vam u pravom trenutku reći kako ste upravo vi jedinstveni i nezamjenjivi, osjećat ćete se puno, puno bolje.

2. “Uljepšavaš mi život”

Veze ponekad odu stranputicom kada se partneri počnu uzimati zdravo za gotovo. Iako se ovaj kompliment na prvu loptu može učiniti pretjerano kičast, zapravo znači da partner cijeni trud i energiju koje ulažete u vezu.

3. “Savršena si baš takva kakva jesi!”

Ovaj kompliment definitivno će “podići” svaku ženu, bez obzira na to koliko loš dan, tjedan ili mjesec imala. I to je to – kratko i jasno i savršeno takvo kakvo jest!

4. “Volim tvoje plave oči” (ruke, kosu, usne, nos… dodajte po izboru)

Ovime naravno ne mislim reći da žene ne cijene kada muškarci primijete uloženi trud u smislu šminke i nove odjeće. Ključna je iskrenost. Nemojte samo izreći staru, otrcanu frazu, već razmislite što vam se doista najviše sviđa kod partnera i zašto. Time dajete do znanja da primjećujete detalje na voljenoj osobi.

par flert ruza5. “Ponosan sam na tebe”

Nedostatak podrške kada su partnerovi snovi i ciljevi u pitanju definitivno nagriza vezu. Bez obzira da li se radi o plaćanju kredita, završavanju tečaja ili napornom radu u svrhu promaknuća, pokažite podršku. Bit će, itekako cijenjena.

D. Šorgić

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo