Zdravlje

Zdravlje

5 muškaraca koji nisu dobri muževi

Svi su oni više-manje preslatki i savršeni prije nego izreknu sudbonosno DA. Ipak, ako u njihovom ponašanju uvidite sljedeće karakteristike, razmislite prije stupanja u bračnu zajednicu.

1. Radoholičar

U početku će vam možda biti super, što je vaš dragi posvećen poslu, ali kad već šestu večer za redom budete večerali sami, pjevušeći uz čašu vina, možda ćete poželjeti nekog tko oko pet sati popodne kaže “draga doma sam”!

k2. Ja, ja i opet ja

Većina njegovih rečenica započinje s osobnom zamjenicom “Ja”, pa ćete lako primijetiti da vaš dragi većinom misli samo na vlastite potrebe. U braku ta njegova osobina teško da može postati blaža. Zato je možda bolje odabrati nekog tko zna sve zamjenice, a pritom i često koristi one “Mi” i “Ti”.

3. Plačko

Što ćete s muškarcem koji se ne zna nositi s problemima. U braku ne teče uvije med i mlijeko, a i vi ponekad trebate nekog za oslonit se. Ako ne želite vući cijeli teret braka sa sobom – razmislite prije nego plačljivka odvučete do svećenika ili matičara.

4. Lijenčina

Iako smo rekli kako nije dobro stupiti u brak s radoholičarem, ni lijenčina nije bolji izbor. Ležanje je njegova glavna disciplina, spavanje sporedna, a rad nepostojeća. Ako vidite da nema smisla poticati ga, možda je bolje krenuti svojim putem.

5. Varalica

Ako vas je prevario u vezi, ne znači da će to napraviti i u braku. Ipak, samo trebate razmisliti da li se možete nositi s teretom misli da vas je prevario. Ako ste sigurni da možete, sretno, a ako ne – nađite nekoga kom možete vjerovati.

 

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo