Zdravlje

Zdravlje

Budite jedna i jedina!

Želite ga na suptilan način doživotno vezati uz sebe? Onda je ovaj članak kao stvoren za vas!

1. Tolerancija

Budite otvoreni prema njegovim prijateljima, hobijima, njegovoj karijeri. Dobije li vašu bezrezervnu potporu u ostvarivanju svojih planova, osjećat će se sigurnim i ispunjenim. Ne zaboravite na vlastite prioritete! On također mora biti uz vas kad vama zatreba oslonac. 

k2. Sloboda

Ne pokušavajte biti s njim u svakom trenutku jer ćete postati kamen oko vrata. Ne kopajte nepozvani po njegovoj intimi: njegov mobitel, laptop, njegov ljubavni život prije vas ne trebaju vas zamarati ni zanimati. Ova pravila vrijede za oboje.

3. Seks

Unesite promjene u intimne odnose. Pustite mašti na volju i češće preuzimajte inicijativu. Važno je da otvoreno izražavate vlastite potrebe te da zahtijevate da ih on i zadovolji!

4. Ljubomora

Pronađite ravnotežu između pretjeranog zabadanja nosa u svaku sitnicu i potpune nezainteresiranosti. Poznato je da pretjerano nepovjerenje među partnerima ima razorno djelovanje! Narodna je mudrost kaže: što ne znam, ne može mi naštetiti!

5. Razumijevanje

Otvoreno mu priznajte ako ste neraspoloženi ili vas nešto muči. Pritom mu jasno dajte do znanja da u teškim situacijama računate na njegovu potporu. U svemu mu budite, prije svega, najbolji prijatelj. A pravi prijatelji se, kao što i sami znate, nikada ne ostavljaju i ne varaju!

6. Neovisnost

Osiguravanje vlastitog prostora važan je temelj svake uspješne veze. Financijska je neovisnost također važna! Čak svaka treća veza, ne biste vjerovali, raspada se zbog sukoba i neslaganja oko financija.

k7. Bliskost

Osigurajte dovoljno vremena koje ćete provoditi udvoje. Najmanje tri puta na tjedan provodite večeri posvećeni jedno drugome.

8. Tabu

Pokažite spremnost da prekoračite uobičajene granice dosadašnjeg iskustva, ali samo ako i vas vuče znatiželja kamo će vas to odvesti.

9. Pozornost

Pokažite zanimanje za sadržaje koje želi podijeliti s vama čak i kada niste oduševljeni temom, bilo da je riječ o nogometu, formuli 1 ili nezdravim odnosima na radnom mjestu. Važno je da i on vama daruje svoje vrijeme, barem imali potrebu za malim bezazlenim, ali blagotvornim tračanjem susjede ili frendice!

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo