Zdravlje

Zdravlje

Dani otvorenih vrata u poliklinici Synlab Hrvatska

Prvih deset pacijenata svakog dana dobiva komplet pretraga lipida, ali i 15 posto popusta na sve ostale pretrage – u Peterovaradinskoj 1.

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine. Ovaj centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije na tri lokacije (dvije u Zagrebu i jednoj u Velikoj Gorici).

Po dolasku u Polikliniku Synlab Hrvatska dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim vašim potrebama. Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito djeci i starijima.

Synlab Hrvatska

Synlab – više od “običnog” laboratorija

Laboratorijska dijagnostika nije potrebna samo nama, nego i našim najboljim prijateljima – kućnim ljubimcima i domaćim životinjama. Tako Synlab Hrvatska pruža usluge medicinsko-laboratorijske dijagnostike veterinarima i vlasnicima, “bilo da se radi o gmazovima ili drugim egzotama, psima, mačkama, pticama, ostalim kućnim ljubimcima, konjima i sl.”.

Laboratorijska dijagnostika – temelj zdravstvene zaštite

S obzirom da je upravo laboratorijska dijagnostika osnovni temelj zdravstvene zaštite, jer se na njoj zasniva oko 70 do 80 posto liječničkih odluka o odgovarajućoj terapiji ili zahvatima, od izuzetne je važnosti odabrati laboratorij koji je akreditiran za svoj rad i koji prolazi redovite provjere kvalitete.

“U laboratorijskoj struci kvaliteta, pouzdanost i točnost su uvjeti bez
kojih se ne može. Stoga su gotovo svi laboratoriji unutar Synlaba
akreditirani prema ISO normi 15189. Izvrsnost naših usluga potvrđena je provođenjem svakodnevne kontrole kvalitete rada kao i sudjelovanjem u zakonski obveznoj vanjskoj kontroli kvalitete u
Hrvatskoj, putem Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i
laboratorijsku medicinu (HDMBLM). Synlab Hrvatska – poliklinika
sudjeluje i u međunarodnoj kontroli kvalitete, Instand. Sudjelovanje u
svim programima kontrole kvalitete potvrđeno je certifikatima”, otkrili
su nam iz poliklinike Synlab Hrvatska. Više o akreditacijama pročitajte u
članku Video: Zašto odabrati Synlab laboratorij?

Synlab Hrvatska

Dani otvorenih vrata u Petrovaradinskoj 1

Poliklinika Synlab Hrvatska vas poziva na Dane otvorenih vrata u Petrovaradinskoj 1! Do kraja kolovoza svaki dan prvih deset pacijenata na poklon dobiva komplet pretraga lipida (kolesterol, HDL,LDL i trigliceridi), a na ostale pretrage vam poliklinika daruje 15 posto popusta… jer zdravlje je dragocjeno!

Iz Synlaba Hrvatska pozivaju da posjetite njihovu novu podružnicu u Petrovaradinskoj 1 u kojoj će vam biti pružena vrhunska usluga u lijepom i ugodnom ambijentu uz osmijeh specijalista i ostalih stručnjaka, gradeći tako zajedno s vama kao s pacijentom uzajamno povjerenje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo