Zdravlje

Zdravlje

Do balansa uz PROBalans jer ravnoteža je bitna!

Cink i apigenin dva su ključna sastojka koja uz dobre bakterije posebno pomažu narušenoj ravnoteži crijevne flore.

Zimsko razdoblje sa sobom donosi povećan broj viroza, prehlada i zdrastvenih problema, kao i povećano korištenje antibiotika u borbi protiv velikog broja različitih bolesti.

Koliko pomažu, toliko antibiotici i odmažu našem zdravlju

U trenutku kada opasne bakterije uzrokuju bolest ili infekciju koristimo antibiotike kako bismo ih uništili. No, antibiotici ne samo da ubijaju patogene bakterije zbog kojih su i indicirani, već ubijaju i dobre bakterije u crijevima. To posljedično dovodi do disbalansa između dobrih i loših bakterija u probavnom sustavu, što često uzrokuje razne probavne smetnje kao što su bolovi u trbuhu, zatvor ili proljev, ponekad i mučnine i povraćanje te smanjenje imunološke otpornosti organizma.

Liječnici sve više uz antibiotike preporučuju i proizvode koji osiguravaju ravnotežu dobrih i loših bakterija u organizmu. Takvi proizvodi povoljno utječu na cjelokupno zdravlje i doprinose uspješnom liječenju antibioticima.

Pomozite narušenoj ravnoteži crijevne flore

Cink i apigenin dva su ključna sastojka koja uz dobre bakterije posebno pomažu narušenoj ravnoteži crijevne flore.

Cink dokazano smanjuje težinu i trajanje dijareje te dodatno jača imunitet, a oporavak nakon dijareje čini bržim za čak 15 posto. Studije su pokazale da uzimanje kombinacije cinka i dobrih bakterija smanjuje rizik od bolesti probavnog sustava, smanjuje upalu i vraća ravnotežu u probavni sustav.

PROBalans je najnovija generacija proizvoda s dobrim bakterijama koji još dodatno sadrži prebiotik, cink i apigenin te vitamin B6 i ekstrakt lista paprene metvice.

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo