Gdje najlakše naći frajera? - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Gdje najlakše naći frajera?

Shvatili ste da bi ipak rado imali frajera za grijanje u hladnim zimskim noćima? Ispucali ste sve prijatelje od prijatelja, ne da vam se više visjeti po kafićima i navlačiti se po diskačima kako bi negdje u polumraku ugledali možebitnu ljubav života.

Saznali smo koja su tri najbolja mjesta za upoznati frajera.

k1. Tečaj plesa

Naravno da postoje oni koji žele naučiti plesati, ali jedan od najčešći razloga zašto neko upisuje tečaj plesa, a ne dolazi u paru, je taj što želi naći ljubav. Glazba uzbuđuje, opušta i uveseljava, a plesovi u dvoje zahtijevaju i dodire pa lako dolazi do ljubavnih iskri. Kod nas je trenutno popularna salsa, a jesenski upisi upravo traju. Zaplešite u ljubav!

2. Šetanje psa u parku

Ako volite životinje i namjeravate se ipak baviti njima, a ne ih samo koristiti kao mamce za frajere, nabavite psa. Dok se vaš i njegov pas mrko pogledavaju u parku, vi možete lako započeti razgovor s rečenicama poput: “Koliko je star?”, “Ajoj kako je sladak…”, ili ako pak želite ispasti ženstvena a pomalo i preplašena, a on ima velikog psa kažete: “Je li opasan?”. Vaši susreti u parku mogu postati učestaliji, jer ipak, ljubimca svaki dan morate šetati pa se ljubav lako razvije.

3. Planinarsko društvo

Društva ovakvog tipa su pravo leglo muškaraca, i to onih zgodnih s razvijenim leđima i rukama. Pod uvjetom da se ne bojite visine upišite se u planinarsko društvo i započnite osvajanje planine zvane “dečko”. Dečki koji vise po planinama vole prirodne cure, a neko zajedničko putovanje u planine neće biti na odmet. Uz logorsku vatru i toplo vino ili čaj, plamen ljubavi će se odmah razigrati. Ovaj trik posebno preporučamo damama u godinama.

 

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo