I muškarci imaju tajne - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

I muškarci imaju tajne

Baš poput žena, i muškarci imaju svoje tajne koje nisu spremni dijeliti s boljom polovicom. Izabrali smo nekoliko uobičajenih koje će muškarac sakriti pred ženom kako bi pred njom i dalje ostao savršen.

Manjak samopouzdanja

Manjak samopouzdanja muškarcu predstavlja problem zbog kojeg se osjeća manje vrijedan u očima partnerice, pa vjerojatno to nikada neće izgovoriti na glas. Na vama je, naravno, da mu kažete da ga volite baš takvog kakav je i da ste njegovih mana svjesni i bez da ih on izgovori. Još jedna potvrda da ga uistinu volite.

Nježno srce

Čak i ako su malo osjetljiviji (od muškog prosjeka) muškarac to nikada neće priznati. U stanju su glumiti oholost i hladnoću samo da bi sačuvali sliko jakog muškarca. Oni su uvijek stabilni i snažni, plaču samo žene i tu je, što se njih tiče, kraj priče. Ako je vaš muškarac iznimno opušten u vašem društvu, možda primijetite koju suzu za vrijeme trajanja romantičnog filma.

Strahovi

Iako vam kaže da nije istina, velik je broj muškaraca koji se boje paukova ili mraka! Ako ga pitate da makne pauka sa zida, vjerojatno će bez panike to i učiniti kako ne bi primijetile da ga je, ustvari, strah. Muškarci smatraju da ih strahovi čine manje vrijednim, ne morate mu kvariti iluziju. Neka nastavi živjeti uvjeravajući vas da je Superman!

Financije

Muškarci su pomalo opsjednuti novcem. To je razlog zašto se trude cijeli život steći materijalnu sigurnost i na taj način se dokazati društvu i partnerici. S druge strane, muškarci ne žele pričati o tome koliko im je bitan novac jer ne žele biti privlačni ženi samo zbog njega.

Druge žene

Nema muškarca koji će partnerici otkriti pravi broj žena s kojima je spavao. Jedan razlog može biti da ćete pomisliti kako je neiskusan, a drugi bi mogao biti strah ljubomore ili svađe. Najbolje je da tu informaciju zadrži za sebe,jer je u krajnjem slučaju nebitna. No ovaj zadnji komentar se ne odnosi samo na muškarce, i žene čine isto, zar ne?

Možda bi najbolji savjet bio da mu tu i tamo kažete da vam je stalo do njega kakav god da on je Zapamtite da muškarci vole komplimente koliko i žene!

 A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo