Zdravlje

Zdravlje

Je li vaš muškarac idealan muškarac?

Avon

Idealan muškarac je visokoobrazovan, marljiv i uspješan 40-godišnjak koji samo povremeno pije alkohol, a radi u bolnici.

Što čini savršenog partnera? Njegov izgled? Smisao za humor? Diploma? Situiranost? Očinske sklonosti? Ako je suditi po izboru gotovo 1200 ispitanica velike ankete koju su proveli 60 Minutes i Vanity Fair, savršen partner je visokoobrazovan, marljiv i uspješan 40-godišnjak koji samo povremeno pije alkohol, a radi u bolnici.

Kada su pitali žene koje kvalitete smatraju najpoželjnijima kod mogućeg partnera, najpopularniji odgovor je bio – fakultetsko obrazovanje, za što se odlučilo 35 posto žena. Na drugom mjestu su odbrani marljivost na radnom mjestu i džentlmenski maniri. Iznenađujuće, samo je jedan posto ispitanica naveo da im se sviđa sportski tip muškarca.

Kada su upitane za kojeg bi se poznatog televizijskog lika htjele udati kad bi mogle, ispitanice su mahom odabrale dr. Dereka Shepharda iz serije “Uvod u anatomiju”, a slijedili su urednik Jack Donaghy iz “30 Rock”, PR-ovac Don Draper iz serije “Momci iz Madisona” te Robb Stark iz “Igre prijestolja”.

Među neprivlačnim se karakteristikama najčešće našla nagla ćud, ali i sklonost kapljici, s obzirom na to da je opijanje najgora muška mana u očima čak polovice ispitanica.

Patrick Dempsey

dr. Derek Shephard (Patrick Dempsey)

Alec Baldwin

Jack Donaghy (Alec Baldwin)

Jon Hamm

Don Draper (Jon Hamm)

 

Robb Stark

Robb Stark (Richard Madden)

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo